Alparslan Kuytul ve eşi tutuklandı
Alparslan Kuytul ve eşi tutuklandı
Antalyaspor evinde 3-2 mağlup oldu
Antalyaspor evinde 3-2 mağlup oldu
Beşiktaş, Antalya'ya geldi
Beşiktaş, Antalya'ya geldi
Antalya Kaş'ta orman yangını
Antalya Kaş'ta orman yangını
8 Nisan 2011 Cuma - 14:41

Sevgilisi eşini öldürdü

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde eşini, sevgilisine öldürttüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 29 yaşındaki Nilgün Yavuzarslan cinayete yardımcı olmaktan 18 yıl, 29 yaşındaki sevgilisi Fatih Sağlam ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Sevgilisi eşini öldürdü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çarşamba İlçesi'nde 2009 yılının Kasım ayında meydana gelen olayda, inşaat malzemeleri satan 35 yaşındaki 1 çocuk babası Mustafa Yavuzarslan, evinin bulunduğu apartmana girerken uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Olayın ardından polis Mustafa Yavuzarslan'ı, 12 yıllık eşi Nilgün Yavuzarslan ve elektrik tesisatçısı sevgilisi Fatih Sağlam'ın öldürdüğünü 3 ay sonra tespit etti. Bunun üzerine nöbetçi mahkemeye çıkarılan iki sevgili tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOCASINI ÖLDÜREN KATİLLE BİRLİKTE OLMAYA DEVAM ETTİ

Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dün son kez hakim karşısına çıkan iki sanıktan Nilgün Yavuzarslan savunmasında, eşi ölmeden 4 ay önce Fatih Sağlam ile tanışıp görüşmeye başladıklarını belirterek, “Her görüşmemizde beni kıskandığını ve kimseyle paylaşamayacağını, eşimi öldüreceğini söylüyordu. Bir şey yapamayacağını düşündüğümden üstünde fazla durmadım. Olaydan yarım saat önce telefonla aradı. Konuşurken eşimi sordu. Evde olmadığını, ancak 10 dakikaya kadar geleceğini söyledim. Daha sonra da bu olay meydana geldi. Kimin eşimi vurduğunu görmedim. Ancak akşam bana 'Bu iş bitti. Artık kurtulduk. Korkma' diye mesaj çekince Fatih'in yaptığını anladım. Bana da zarar vermesinden korktuğum içinde kimseye bir şey söylemedim ve Fatih’le görüşmeye devam ettim” dedi.

SEVGİLİSİNİ SAVUNDU

Tutuklu sanık Fatih Sağlam ise sevgilisinin cinayetle ilgisinin olmadığını belirterek genç kadına olan ilgisinin platonik olduğunu söyledi. Sağlam, “Kendisine açıldım. O da kabul etti. Bir kaç kez cinsel ilişkiye girdik. Kendisini çok sevdiğim için kıskanıyordum. Bunun için Nilgün'e eşini öldüreceğimi söylemiştim. Nilgün’le mesajlaşıyorduk. Eşinin ne zaman geleceğini öğrendim. Bir süre sonra Mustafa'yı apartmana girerken gördüm. Arkasından gidip kafasına bir el ateş ettim. Yere düşünce bir kez daha ateş ettim. Sonra da kaçtım. Beni Nilgün azmettirmedi. Yardım etmedi. Onu çok sevdiğim için sonuçlarını düşünemedim” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Nilgün Yavuzarslan’ın eşinin öldürülmesi için sevgilisi olan Fatih Sağlam’a bilgi vererek yardımcı olduğunu belirterek kadına 18 yıl, cinayeti işleyen Sağlam’ı da planlayarak bir kişi öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Media Markt izdihamı
ADANA'da açılışı yapılan bir teknoloji mağazasında satışa sunulan indirimli ...
Survivor Didem'in videosu
Oryantal Star'a katıldığı ortaya çıkan Survivor Didem'in bu videosu interneti salladı.
SGK Muğla İl Müdürü öldürüldü
Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü 37 yaşındaki Naci Şahin, ...
 
Süleymancıların yorum savaşları
Süleymancılar Cemaati’nin Lideri Ahmet Arif Denizolgun’un MHP’den aday ...
Reflüsü olanlara öneriler
Reflü normalde sadece mideye doğru açılan yemek kapağı borusunun çeşitli ...
Turizmde tahsis zamanı
Kültür ve Turizm Bakanlığınca, turizm amaçlı yatırım yapılmak üzere yerli ...
 
Partilerin oy pusulasındaki sıralaması
Siyasi partilerin birleşik oy pusulalarındaki yerlerinin belirlenmesi ...
Kamu Turkcell'i sevdi
Turkcell Global Bilgi’nin hizmet verdiği kamu kurumlarında yapılan “Kamu ...
Boşanırken eşinden tek bir şey istedi
“Muhteşem Yüzyıl”ın Mahidevran’ı Nur Aysan, borsacı eşi Murat Aysan’dan ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuktan sonra ne olacak?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva