RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
28 Ağustos 2022 Pazar - 14:40

Uysal’a yakın takip ve açıklamadaki detay

Muratpaşa’nın CHP’li Belediye Başkanı Ümit Uysal, haftayı Antalya'nın doğu ilçelerinde tamamladı. İbradı’da düzenlenen Üzüm Bayramı için bölgede bulunan Uysal, etkinlikten bir gün önce de Akseki’deydi.

Uysal’a yakın takip ve açıklamadaki detay
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın geçtiğimiz günlerde de Alanya ve Gazipaşa ilçelerini ziyaret etmişti. Yaptığı bu ziyaretin, “Büyükşehire hazırlanıyor?’ diye yorumlanması, Muhittin Böcek ve büyükşehirdeki yakın çalışma arkadaşlarının büyük tepkisini çekmişti.

Böcek’e yakın bazı kişilerin sosyal medya hesaplarından bu ilçe ziyaretlerini eleştirmelerinin ardından, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak’ın devreye girdiği ve Ümit Uysal’ı arayarak ağzını yokladığı iddiası o günlerde gündeme bomba gibi düştü.

Toprak’ın, kendisini telefonla ulaşan Muhittin Böcek’in yakınması  üzerine Ümit Uysal’ı aradığı da siyasi kulislere yansımıştı.

UYSAL YİNE SAHNEDE AMA TAKİPTE

Ümit Uysal, bu hafta sonunda ise hem İbradı, hem Akseki’ye gitti. Muhittin Böcek’in yakın çalışma arkadaşı Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, İbradı’da Üzüm Festivali’ne katılan Uysal’ı adım adım izledi. Böcek’i temsilen festivale gelen Arslan’ın, Uysal’ın bu gezisiyle ilgili Böcek’i sık sık telefonla bilgilendirdiği iddia edildi.

BASIN AÇIKLAMASINDAKİ AYRINTIYA DİKKAT

Başkan Uysal’ın, Akseki ve İbradı gezisiyle ilgili haberi medyaya servis eden Muratpaşa Basın Bürosu, Muhittin Böcek’i üzmemek için oldukça dikkatli bir yazı kaleme aldı.

Uysal’ın, Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve her iki ilçedeki Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partileri ziyaret ettiği, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği vurgulanan basın bültenindeki şu üç cümle dikkat çekti:

1-)“Ziyaretlerde Türkiye’nin geleceği üzerine görüşler ifade edildi.”

 2-)“Başkan Uysal, partililerle Türkiye gündemini değerlendirdi.”

3-)“Akseki’de ilgiyle karşılanan Başkan Uysal, kahvede oturup çay içti, markette, manavda, konfeksiyoncuda esnaf ve vatandaşlarla ülke gündemine ilişkin sohbet etti.”

ANTALYA YERİNE TÜRKİYE

Sütten ağzı yanan Ümit Uysal’ın bu kez yoğurdu üfleyerek yediği ileri sürülürken, basın bürosunun da yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için, ‘Antalya’ yerine,  “Türkiye’nin geleceği”, “Türkiye gündemi”, “Ülke gündemi” kelimelerini özellikle seçip basın bültenine koyduğu sanılıyor.

KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ümit Uysal, Muhittin Böcek’i rahatsız eden Alanya ve Gazipaşa gezilerinin ardından büyükşehiri ziyaret etmiş ve Böcek ile görüşmüştü.

Uysal, 5 Ağustos 2022 tarihinde de belediyeden ‘Kamuoyu’na yönelik şu açıklamayı yaptırmıştı.

Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal, Alanya ve Gazipaşa’da, esnaf ve sanatkarlar, ticaret ve sanayi odaları, Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve muhtar dernekleriyle sınırlı bir dizi ziyarette bulunmuştur.

Ziyaretler, Alanya’ya dört yıl aranın, Gazipaşa’ya ise mayıs ayında gerçekleşen 13’üncü Tarım Fuarı ardından ilk kez gerçekleşmiştir.

Dün gerçekleşen ziyaretler, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte genel seçimlere dönük bir hazırlık, bir dost buluşması ve hasret giderme niteliğindedir.

Ziyaretlerde tarımdan turizme ülkemiz ekonomisi değerlendirmiştir. Yerel seçimlere dair hiçbir konu konuşulmamış, buna dönük hiçbir açıklama yapılmamıştır.

Ancak 2019 yerel seçim sürecinde bir basın toplantısında Başkanımız Sayın Uysal’ın ifadeleri, noktasına virgülüne dokunulmadan Alanya’da ifade edilmişçesine bazı basın yayın organlarında yer almıştır.

Bununla birlikte, ‘erken seçim’ ihtimalinin gündemde olduğu bu süreçte, Antalya’mızın tarım ve turizm sektörlerindeki iki önemli ilçesine sınırlı bir ziyarettin bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığı da ortadadır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal arasında, aslı astarı olmayan haberler üzerinden bir çatışma geliştirme çabası beyhudedir.

Bu beyhude çabanın amacı, ülkemiz adam adım genel seçimlerine giderken, Antalya genelinde 30 yıldır siyasetin içinde olan Sayın Ümit Uysal’ı, CHP’yi ve Millet İttifakını sahada zayıf tutmaktır.

Esas kaos, gündemi ülkemizin geleceği olan ziyaretleri yerel seçimlerle ilişkilendirmeye kalkışmaktır.

Şüphesiz sahada çalışmalar devam edecektir. Türkiye’nin içine düşürüldüğü sıkıntılar kişi ve kurumlara anlatılmaya devam edilecektir.

Bunun dışındaki bütün beyan ve haberler yanlıdır, gerçekten uzaktır.”



 

 

 
Kepez'in Cumhuriyet Sergisi için son başvuru 30 Eylül
 
PKK talimatıyla orman yangını çıkarma hazırlığındaki şüpheli yakalandı
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 30 Ağustos 2022 Salı 00:12

Ümit bey eğer kazara büyükşehire aday olupta seçilirse vay Antalya''nın haline aynı Muhittin gibi muratpasadaki ekibini getirecek işte o zaman yandigimizin resmidir önce şu muratpasadaki belediyedeki olup biteni bı kulak versin kendi çalışanları yemin ediyor ellerim kırılsın verirsem oy diye önce şu baş danismanini değiştirsin yoksa arkasindan kazılan kuyuya fena düşecek

Yorumu oyla      0      0  
07ant 29 Ağustos 2022 Pazartesi 23:28

Her kesimin oyunu almayı başaran antalyayi alir belediyede yapılanlar dışlanma surgun artık adına ne denirse bir kesimin oyunu alamaz herkese eşit söyleminin masal olduğu görüldü önce personelini arkana alacaksın sonrada çalismalarinla antalyayi bunu başaran kazanir

Yorumu oyla      0      0  
Antalya 29 Ağustos 2022 Pazartesi 14:01

Büyüksehiri eze eze Hakan Tütüncü alir çok net bir şekilde bu goruluyor

Yorumu oyla      0      0  
Vatandas 29 Ağustos 2022 Pazartesi 13:55

Antalya herkese eşit şans verir fakat her defasında belediyede değiştirmeyi bilmiştir bir İzmir değil yani büyuksehir in bir daha ki dönem başkanı Hakan Tütuncu den başkası değil beğsenizde begenmesenizde Ümit uysal da iyi fakat rakibi karşında şansı yok

Yorumu oyla      0      0  
Böceksiz gelecek 29 Ağustos 2022 Pazartesi 13:10

Böceksiz bir gelecek için var gücümüzle Şehirdeyiz... Ne yaptın? Hangi yolu yaptın? Hangi eseri yaptın? Muratpaşa Bel, Doğukayası mah 1215 sokakda var olan asvaltı yenıledı, yagmur suyu gıderlerı vardı onları kapattı, asat accak dedı 2 ay gectı hale ne asat geldı ne de muratpasa. agustos ayında yagan yagmus ıle yol su göl oldu! ekım kasımda demek mı sıtemızı sular basacak! sız gıdın muhtarlık yapın.

Yorumu oyla      0      0  
GERÇEKLER 29 Ağustos 2022 Pazartesi 12:58

Yıllardır CHP ye oy verdım. ama son ıkı senedır chp cok zorladı. Sayın bocek kımlıksız bır kent halıne getırdı sehrı. yollar sokaklar kaldırımlar gelısıguzel dılencıler ısportacılar kagıtcılar ıle doldu tastı, yol kenarlarında yuzlerce araclar park halınde kı ıkı serıtlı yollar tek serıte dustu. ısıklar caddesı kaldırımlar ısgal altında. taksı durakları denetımsız kafalarına gore 3 duraklık yerı 10 duraga cıkartmıs durumdalar. chp bu secımde buyuksehırı alamaz! hakan tutuncu veya mustafa kose cok saglam sekılde gelıyor ve ben bu secımde hakan ve mustafa baskan gelır ıse oraya oy verecegım

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 29 Ağustos 2022 Pazartesi 11:38

Artık böcek sayesinde belediye başkanlığında CHP şansını kaybetmiştir hayırlı olsun..

Yorumu oyla      0      0  
SERİKLİ 29 Ağustos 2022 Pazartesi 10:24

muhittin muhittin sen git otur dinlen aga,,bırakta başkaları çalışsın sen yoruldun hastalık rakipler yatmaktan paslanmak vs vs..yaptıkların ve yapmadıkların teşekkürler

Yorumu oyla      0      0  
Atadan Chp 29 Ağustos 2022 Pazartesi 10:18

Hakan tütüncü yakışır, büyükşehire, Böcek yillarini yedi Antalya''nin. hata ettik, bu sefer doğrusunu seçeceğiz.

Yorumu oyla      0      0  
Böcek kaybedecek 29 Ağustos 2022 Pazartesi 08:16

Böcek aday olursa zaten kazanamaz. Merkez ilçelerde anket yapın ve gerçeği görün. Su ve ulaşımın bu kadar yüksek oldugu bir şehrin belediye başkanı başarılı değildir..NOKTA

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kepez'in Cumhuriyet Sergisi için son başvuru 30 Eylül
KEPEZ Belediyesi'nin ulusal çapta düzenlediği 99. Yıla Özel 99 Eser Cumhuriyet ...
'Yaklaşmayın, dokunmayın' uyarısı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale ...
Antalya'da denize ihanetin fotoğrafı
Antalya'da dalış eğitmeni Yusuf Öztürk, dalışları sırasında çektiği görüntüleri ...
 
Taşdibi Plajı'na yoğun ilgi
ANTALYA'nın Demre ilçesinin mavi bayraklı tek plajı olan Taşdibi, özellikle ...
CHP il başkanı pahalı suyu savundu
CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa ...
Yolcu otobüsünde 150 bin boş makaron ele geçirildi
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma şehirlerarası yolcu otobüsün bagajında ...
 
Antalya'da deniz, havadan sıcak
ANTALYA'da sıcak ve nemli havadan bunalanlar, serinlemek için Konyaaltı ...
Kepez'in en renkli festivali
KEPEZ Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 6'ncısını ...
Köy okulu, yaşam merkezi oldu
MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından kullanılmayan köy okullarının yaşam ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva