AVRUPA Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) genel kurulu kış dönemi toplantıları 23-27 Ocak'ta Strasbourg'da düzenlenecek. AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, bu toplantılar sırasında düzenlenecek seçimle, iki yıldır sürdürdüğü başkanlık görevine son verecek.
Çavuşoğlu, 1949 yılında kurulan Avrupa Konseyi'nde ilk defa Türkiye'den ve Avusturya'nın doğusundaki bir üye ülkeden AKPM'ye başkanlık yapan siyasetçi unvanını taşıyor.
BAKAN YAPILACAK MI?
Çavuşoğlu’nun görevi bıraktıktan sonra Başbakan Erdoğan tarafından kabine üyesi yapılacağına ilişkin söylentiler de kulislerde dolaşmaya başladı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
Yorumlar
1 yorum · 0 onay bekliyor
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.
K aptan Hüseyin ARITÜRK
SN VEKILIMIZI ÇOK TEBRIK EDIYORUM.TURIZMIN BAŞKENTİ ANTALYA MIZA ANTALYA LI TURİZM BAKANININ YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
SN VEKILIMIZI ÇOK TEBRIK EDIYORUM.TURIZMIN BAŞKENTİ ANTALYA MIZA ANTALYA LI TURİZM BAKANININ YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.