Sarıyer İlçe Seçim Kurulu ilk değerlendirmesini yaptı. 5 üye 'CHP seçime giremez' 2 üye ise 'CHP seçime girebilir' yönünde oy kullandı. Çoğunluğun reddetmesi dolayısıyla, CHP'nin Sarıyer'de seçime giremeyeceği yönünde karar çıktı.
CHP yönetimi bu kararı İstanbul İl Seçim Kurulu'na taşıyacak. İstanbul İl Seçim Kurulun'dan da 'CHP seçime giremez' yönünde karar çıkması durumunda ise ise CHP durumu (YSK) Yüksek Seçim Kurulu'na taşıyacak.
SARIYER'DE NE OLMUŞTU?
CHP'nin Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz arasında Belediye Meclis Üyeliği listesi yüzünde tartışma çıkmış. Tartışmanın uzaması sonucu İlçe Seçim Kurulu'na belgeler saatinde teslim edilememişti.
CHP'de şok
İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde belediye başkanı ile ilçe başkanının liste tartışması hüsranla bitti. Listeyi zamanında YSK'ya veremeyen CHP, Sarıyer'de seçime katılamayacak. CHP'nin Sarıyer'de seçime girip giremeyeceği yönünde beklenen karar bugün çıktı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
4 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


nereye girerse girsin. antalyalı chplilerin tepkisini bekliyorum
Söz konusu CHP olunca her türlü yaygara koparılmaktadır.CHP Sarıyer'de seçime giriyor.YSK CHP'nin itirazını kabul etti.Zira 17.00'de başvuru için tutanak tutturuldu.Gecikti denilen süre arada geçen süredir.Ama diğer partilerin seçime girmemesi için uğraş vermesi tabiri caizse tam manasıyla seçim beleşçiliğidir.Bedavadan seçim alma hevesidir.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/43341/YSK_den_CHP_ye_mujde.html
il başkanı seçim kazanacaz diye nasıl olsa aleviler ve solcular bizden diyerek konyaaltı birici sıra adayı muratpaşa birinci sıra adayı kepez birinci sıra adayı kimler bir bakın hangi partili tanıyor ayıptır ayıp bu kadar insanları aptal yerine koyma il başkanı ve hoca efendi artık amerikanında bir hocası var antalyanında bir hocası var ortak çalışıyorlar zaten
SÜLEYMAN EVCİLMEN İN AHI TUTMUŞTUR