Aydın'da orman yangını
Aydın'da orman yangını
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
2 Mart 2013 Cumartesi - 14:10

Akaydın: “Çözümcü bir belediyeyiz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile birlikte Döşemaltı'nı ziyaret etti.

Akaydın: “Çözümcü bir belediyeyiz”
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yeni Bütünşehir Yasası’nın sorumlulukları çok arttırdığını belirterek, “Yasaya rağmen hizmetlerimizi arttıracağımızı iddia ediyoruz. Çözümcü bir belediyeyiz” diye konuştu.
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Bademağacı Belediye Başkanı Bekir Akyol, Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Turgay Genç, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer Döşemaltı ilçesine çıkarma yaptı. Yeşilbayır, Karaman, Nebiler, Kovanlık, Ilıca, Ekşili, Camili ve Karaveliler’de halkın sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Akaydın ve beraberindekiler ülkenin ve Antalya’nın sorunlarını da ele aldı. İlçenin pazar yerini gezen Akaydın, esnafa ‘hayırlı işler’ dileğinde bulunurken, okulları ziyaret ederek öğrencilere tavsiyeler verdi.
ANTALYALILARIN YÜZDE 78’İ MUTLU
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2012 yılının eylül ayında yapılan bir ankete göre Antalya halkının yüzde 78’inin mutlu olduğunu söyledi. Başbakanlığın Türkiye genelinde yaptırdığı ankete göre ise halkın yüzde 55’inin mutlu çıktığını anımsatan Akaydın, “Çok şükür Antalya’nın birçok nimetleri var. Ama sorunları da var” diye konuştu. Yeni Bütünşehir Yasası’nın büyükşehir belediye başkanlarının sorumluluklarını çok arttırdığını ifade eden Akaydın, “Yasaya rağmen hizmetlerimizi arttıracağımızı iddia ediyoruz. Çözümcü bir belediyeyiz. Çözüm yaratırız diye düşünüyorum” dedi.
ÖCALAN KONFOR İÇİNDE YAŞIYOR
Son dönemde televizyonlarda sık sık Abdullah Öcalan’ı gördüğünü ifade eden Mustafa Akaydın, bunun kabul edilemez bir durum olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin Genelkurmay Başkanı’nın terör örgütü kurmaktan cezaevinde olduğunu hatırlatan Akaydın, ama Abdullah Öcalan’ın çok güzel bir adada konfor içinde yaşadığını kaydetti. Abdullah Öcalan’ın neredeyse Türkiye’yi idare ettiğini vurgulayan Akaydın, Öcalan’ın adadan pazarlıklar yaptığını belirtti.
TÜRKİYE’Yİ TEHDİT EDİYOR
Akaydın, şöyle konuştu: “Abdullah Öcalan, ‘Benim isteklerime uygun anayasa çıkartmazsanız ülkede 50 bin kişiyle halk savaşı başlatırım’ diyor. Yani Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit ediyor. Türkiye buna layık bir devlet midir? Atalarımız bu cumhuriyeti kurarken hiç millet ayırımı yapmadı. Bizim tek bir bayrağımız var. Misak-ı Milli sınırları içinde kardeşçe, barış içinde yaşamadık mı? Bugün hangimizin sahip olduğu hakka bir başka etnik grup sahip değil. Yargı, polis karşısında kimin ne eksiği var. Türkiye çok ciddi tehlike ile karşı karşıya. Bunun için önümüzdeki seçimler çok büyük önem taşıyor. Başbakan sadece devlet başkanı ve diktatör olma hırsıyla terörist başı ile pazarlık yapıyor. Başbakan iki sene önce ‘Biz hiçbir zaman Apo’yla pazarlık yapmayız. Kim bu iddiaları gündeme getiriyorsa şerefsizdir’ diyordu. Seçimden sonra ise ‘Devlet gerekirse terörist başıyla konuşur’ dedi. Ama ne konuştuğunu kimse bilmiyor. Birkaç aydır terörist başının adı İmralı oldu. Televizyonlarda yakışıklı bir Abdullah Öcalan görüyoruz. Bu gidişat kötü. 2-3 yıl içinde anayasa değişikliği yapıp federatif yapıya geçilirse ülke bölünmüş demektir.”   
 
DEVRİM KÖK'TEN 2-B SORUNU
CHP İl Başkanı Devrim Kök ise 2-B konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Vatandaşların haklı tepkisi sonucu Hükümetin rayiç bedelleri yüzde 50’ye indirme gibi bir girişiminin bulunduğunu ifade eden Kök, bu bedelin bile çok yüksek olduğunu söyledi. CHP olarak
2-B arazilerinin emlak vergisi beyanları üzerinden köylülere verilmesi gerektiğini savunduklarını ifade eden Kök, Hükümetin gerçek amacının bu toprakları dağıtmak ise bunun cüzzi bir bedelle yapabileceğini söyledi.
 
 

 
ABD rüyası Antalya'da gerçekleşebilir
 
Soygun anı kamerada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de 'Çürük elma' operasyonu
Antalya CHP’de ‘Çürük elma’ operasyonu için ilk adım atıldı. CHP Muratpaşa ...
Sarıgül'e resti çekti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül’ün partiye gelip gelmemesi ...
Kılıçdaroğlu: haklılığımız ortaya çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "(Terörle mücadele) Terör konusunda ...
 
Türbanlı belediye başkanları geliyor
Erdoğan: Başörtülülerin belediye başkanı ve vekil olmasına engel yok.
Başkanlar Ankara'da buluşuyor
Antalya CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım, CHP Genel Merkezi ...
CHP'de 20.45 bombası
 
Çapkın başkan işbaşında...
Atalay, bu sözleri söyledi mi?
Resmi bir ziyaret için geçen hafta KKTC’ye giden Başbakan yardımcısı Beşir ...
Başkan Evcilmen ve meclis üyelerine Ramada soruşturması
MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve bazı meclis üyelerine, ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva