Antalya'da 'Yeni Yıla Merhaba Konseri'
Antalya'da 'Yeni Yıla Merhaba Konseri'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Antalya Kepez’de fırın denetimi
Antalya Kepez’de fırın denetimi
Galatasaraylılar yeni yılı Antalya'da kutladı
Galatasaraylılar yeni yılı Antalya'da kutladı
31 Aralık 2025 Çarşamba - 13:49

Ayşe Tokyaz cinayeti davasında üçüncü gün

Küçükçekmece'de eski polis memuru Cemil Koç tarafından öldürülen Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin açılan davanın ilk duruşması üçüncü gününde devam ediyor.

Ayşe Tokyaz cinayeti davasında üçüncü gün
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İstanbul’da üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın öldürülmesine ilişkin davada, eski polis memuru Cemil Koç’un yargılanmasına Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Dava bugün üçüncü gününde devam ediyor. Dosyada toplam 9 erkek sanık yargılanıyor. Sanıklardan 8’i tutuklu bulunurken, 1 sanık adli kontrol şartıyla serbest. Duruşmanın üçüncü gününde, tutuklu sanıklar ile taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Ayşe Tokyaz’ın ikiz kardeşi Esra Tokyaz ile anne Halime Tokyaz ve baba Mustafa Tokyaz duruşma salonunda yer aldı. Bir önceki celsede sanık Cemil Koç savunmasını sürdürürken, Ayşe Tokyaz’ın ağabeyi Abdulkadir Tokyaz ile annesi Halime Tokyaz mahkemede beyanda bulunmuştu. Bugün yapılan duruşmada ise müşteki sıfatıyla ikiz kardeş Esra Tokyaz ifade veriyor.

Ayşe Tokyaz cinayeti davasında üçüncü gün - Resim : 2

ESRA TOKYAZ ANLATIYOR

Gazeteci Evrim Kepenek duruşma salonunda yaşananları sosyal medya hesabından aktarıyor:

"Esra Tokyaz Cemil ile tanışmalarını ve sonraki süreçleri anlatıyor. Esra Tokyaz kendi tanıklığını ve herşeyi anlatıyor. Zaman zaman Esra ağlıyor.

Esra yaşananları ses kaydına almış ve hepsini dosyaya sundular. Cemil Ayşe’yi öldürdükten sonra Esra’ya 'Sen kimsin. Bana kimse birşey yapamaz. Polise git karakola şikayet et. Şunu unutma polis de bana bir şey yapamaz' demiş.

Esra konuşuyor. Jandarmalar, polisler, gazeteciler, avukatlar salonun tamamı ağlıyor. 'Esra bitti, Ayşe halen daha yaşıyor' diyor.

SALONDA ARDEBE ÇIKTI

Sanık Cemal A.'nın yakını Esra'ya sözlü saldırıda bulundu, salonda arbede çıktı.

'HER ŞEYİN KANITI VAR'

Duruşma Esra Tokyaz'ın beyanları ile devam etti:

"Altı ay geçti; hâlâ yatağımda uyuyamıyorum, oturduğum yerde uyuyakalıyorum. Benim kimseden utanacak bir hâlim yok; kendimi kaybettim ve yaşadıklarımı herkese anlatıyorum. Ayşe ise ormanda dimdik durdu. Cemil’in evinin bulunduğu sokağın adı artık Ayşe Tokyaz Sokağı, valizinin bulunduğu yer Ayşe Tokyaz Ormanı. Ayşe için bir kütüphane açıldı. Siz Ayşe’yi öldürdüğünüzü mü sanıyorsunuz? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Kütüphane açtık; hiç utanmıyor musunuz, hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Neden hiçbiriniz yüzüme bakamıyorsunuz? Siz utanmıyor musunuz? Ben kütüphane açıyorum; benim arkadaşım, kitaplarım, bütün dosyalarım oldu. Artık bir hayatım yok, Ayşe için yaşıyorum. Cemil Koç, kendini çok akıllı, yazılımcı sanıyorsun ama senin telefonundaki şiddet görüntülerini de almıştım. Kendi çektiğin fotoğraflar, kendi telefonundan. Buna da “yaşanmadı” de. Hepsinin kanıtı var, ses kayıtları var. Şimdi de merdivenlerden düştüğünü söylesin."

Odatv.com

 
Çığ faciası: 3 çoban kar altında kaldı
 
Antalya'da 'Yeni Yıla Merhaba Konseri'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çığ faciası: 3 çoban kar altında kaldı
ARTVİN’de 2 bin 300 rakımlı Aksu Yaylası'nda çığ düştü. Küçükbaş sürüsüyle ...
Ünlüler soruşturması: 12 tutuklama
Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu soruşturmada hafta sonu gözaltına ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.
 
25 ilde DEAŞ operasyonları: 125 gözaltı
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik 25 ilde düzenlenen ...
2025'te eğitimde birçok yeni proje hayata geçirildi
MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından 2025 yılında 'Türkiye Yüzyılı Maarif ...
Tokat Belediyesi'nden asılsız iddialara suç duyurusu
TOKAT Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet ...
 
Yılbaşı sofrasında 'sıcak soğuk zinciri' uyarısı
İZMİR Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Toprak, yılbaşında ...
Şantiyelerde dijital dönem başlıyor
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaat sektöründe dijital ...
42 il için sarı kodlu alarm
Meteoroloji'nin paylaştığı yeni hava durumu raporunda, 42 il için sarı ...
 
Dursun Gündoğdu
Muhittin Böcek cezaevinde evleniyor mu?
YAZARLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bir yılı değil, vicdanı uğurluyoruz
Turgut Güngör
Turgut Güngör
2026'da savaşlar olmasın
İsa Altun
İsa Altun
Madde bağımlılığı ve ölümler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Oktoberfest başladı...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Aralık ayı, zihinsel olarak netleştiğiniz ve kariyerinizde somut adımlar attığınız son derece güçlü bir final ayı olacak. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva