Kumluca'da 2 yayla evi yandı
Kumluca'da 2 yayla evi yandı
Başkan Kotan: Cumhuriyetin bekçisiyiz Atam
Başkan Kotan: Cumhuriyetin bekçisiyiz Atam
Başkan Uysal, gençlerle buluştu
Başkan Uysal, gençlerle buluştu
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
11 Mart 2023 Cumartesi - 13:33

Meme Estetiği Sayesinde Daha Dolgun ve Hacimli Göğüslere Sahip Olun

Yapılacak olan meme büyütme estetiği sayesinde dolgun göğüslere sahip olunabilir. Protez yöntemi sayesinde meme yapısının kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Meme Estetiği Sayesinde Daha Dolgun ve Hacimli Göğüslere Sahip Olun
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Protez yöntemi geçmişten günümüze kadar tercih edilen ve bugüne kadar hiçbir şekilde olumsuz sonuçlara neden olmadan gerçekleştirilen tedavi yöntemleri arasında yer alır. Göğüs kanseri olan kadınların göğüslerini aldırması üzerine de meme büyütme operasyonunu gerçekleştirebilir.

Meme Büyütme Estetiği

Genel anestezi uygulaması altında gerçekleştirilen ve daha büyük memelere sahip olmak için başvurulan tedavi yöntemidir. Memenin asimetrik, küçük, sarkık veya istenilen boyutta olmaması halinde meme büyütme operasyonu gerçekleştirilebilir. Kadınların daha özgüven sahibi olmasına yardımcı olur. İşlem süresi yapılan yönteme göre farklılık gösterir. Türkiye de ve dünya çapında hemen hemen kadınların tercih ettiği tedavi yöntemleri arasında yerini alıyor.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Emzirme döneminden sonra, aşırı hızlı bir şekilde kilo verme veya zaman içinde memenin yapısal hacmini kaybetmesi üzerine kötü görüntü ortaya çıkar. Kötü görüntü kadınlarda öz güven eksikliğine neden olur. Böyle bir şeyin yaşanmasını istemeyen kişiler soluğu estetik operasyonlarında bulur. Estetik operasyonu geçmişten günümüze kadar uzanan ve hala devam etmekte olan tedavi yöntemidir. Yapılan göğüs büyütme operasyonu genelde 35 yaş üstünde olan bireylerin tercih ettiği uygulama arasında yerini alır.

Meme büyütme yöntemleri nelerdir?

Sarkık meme sorunu kişilerde ciddi öz güven eksikliğine neden olur. Bazı durumlarda bu sorunun giderilmesini sağlamak için çeşitli yöntemlere başvurulsa da ne yazık ki zaman içinde meme eski görüntüsüne geri döner. Böyle durumlarda kalıcı sonuçlar almak için estetik operasyonlarına başvurulur. Üç farklı şekilde yöntem mevcuttur. Yağ enjeksiyonu, implant ve egzersiz şeklinde ele alınabilir. En kalıcı ve sıklıkla tercih edilen yöntem İmplant uygulamasıdır.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme operasyonu yapılmadan önce plan ve program dahilinde hareket etmek gerekir. İşlem öncesinde hastanın işleme uygunluğu tespit edilir. Güvenilir uzman hekimden yardım alından emin olmak için iyi bir araştırma yapılır. Daha sonrasında yüz yüze görüşme sağlayarak soruların ve kaygıların giderilmesi için bu aşama oldukça önemlidir. 

Kanser tedavisi görmüş kişilerde daha doğru planlama yapılır. İşlem öncesinde bazı tahliller yapılır ve doktorun kontrolünden geçilir. Meme küçültme operasyonu için herhangi bir sorun teşkil edilmiyorsa randevu günü oluşturulabilir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme operasyonu sonrasında dikkatli davranmak gerekir. Bol bol istirahat etmek çok faydalı olacaktır. Çünkü burada ağır spor ve egzersizlerden uzak durarak daha iyi sonuçların alınmasına yardımcı olunur. İlaçların düzenli kullanılması iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Düzenli doktor kontrolleriyle birlikte oluşabilecek enfeksiyon oluşumunun önüne geçilmesine yardımcı olur. 

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Genel anestezi uygulaması altında yapılan meme dikleştirme operasyonu öncesinde planlama yapılır. Planlama sayesinde memenin ne boyutta dikleştirileceği hakkında karar verilir. Hastalın istek ve şikayetleri doğrultusunda daha doğru kararlar alınmış olur. Meme dokusunun şekillenmesi için burada yer alan fazla deri alınır. Daha sonrasında protez takılarak memeye dik görüntü verilir. Dikiş işlemi son aşamada gerçekleştirildikten sonra operasyon tamamlanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Meme dikleştirme operasyonu genelde sarkık meme sorunu yaşayan kişilerde tercih edilir. Memedeki fazla dokunun alınması ve meme yapısının şekillenmesi kadınların daha öz güvenli olmasına yardımcı olacaktır. Meme dikleştirme operasyonu uzman hekim tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Emzirme döneminden sonra veya yaşın ilerlemesinden kaynaklı olarak daha sarkık meme sorunu yaşanır. Sorunun ortadan kalkmasını sağlamak amacıyla memenin daha dik yapıya sahip olması için estetik operasyona başvurulabilir. 

 
2 bin 300 yıllık tarihi Asarkale kampçıların gözdesi
 
Yeni yasa geliyor: WhatsApp yasaklanabilir
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Burun Estetiği
Burun estetiği fiyatları kişiden kişiye değişiklik gösteren bir etkendir. ...
Penise Şok Dalga Tedavisi
Penise şok dalga tedavisi günümüzde sıklıkla uygulanan yöntemlerden biridir. ...
Gıdı Estetiği
Gıdı olarak ifade edilen çene ile boğaz aralığında bulunan yağ tabakasından ...
 
Tüp Mide Ameliyatı
Günümüze kilo vermeye destek olmaksa değil de uygulanmış olan cerrahi ...
Mide Balonu Nasıl Yapılır?
Mide balonu uygulaması öncelikle midesinde gastrit ülser gibi rahatsızlıkları ...
Kürtaj Kimler Tercih Eder?
Kürtajı daha çok hamile kalmak istemeyen, anne karnında bebeğin düşük ...
 
Dolgu Uygulamalarıyla Daha Estetik Bir Yüze Sahip Olun
Estetik uygulamalarında yer alan dudak dolgusu kadınlar tarafından değil ...
Beşiktaş Lazer Epilasyon Merkezinde Tüylerinizden Kurtulun
Beşiktaş lazer epilasyon merkezleri sayesinde istenmeyen tüylerinizden ...
Marangoz
Marangoz hizmetlerinde uzman ekibimizle birlikte sizlere profesyonel çözümler ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva