Sadettin Saran'a Antalya'da okul şoku
Sadettin Saran'a Antalya'da okul şoku
Antalya'da 19 gün direndi, kazanın kurbanı oldu
Antalya'da 19 gün direndi, kazanın kurbanı oldu
Niyazi Nefi Kara ameliyat oldu
Niyazi Nefi Kara ameliyat oldu
Antalya'da aile faciasında sanık polise istenen ceza açıklandı
Antalya'da aile faciasında sanık polise istenen ceza açıklandı
1 Aralık 2025 Pazartesi - 10:34

SMA'lı Kerem'in annesi: Oğlumu kardeşlerine kavuşturun

AĞRI'da dünyaya gelen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası 15 aylık Kerem Özcan'ın yurt dışındaki gen tedavisinden faydalanması için açılan Valilik onaylı bağış kampanyası, 5 ayda ancak yüzde 4 seviyesine ulaşabildi.

SMA lı Kerem in annesi: Oğlumu kardeşlerine kavuşturun
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ağrı'da yaşayan ve 16 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Cemal Özcan (50) ile ev kadını Barika Özcan'ın, Sudenaz (12) ve Muhsin'in (6) ardından 16 Ağustos 2024'te dünyaya gelen üçüncü çocukları Kerem Özcan'a 20 günlükken topuğundan alınan kanla SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Valilik onaylı bağış kampanyası 10 aylıkken açılan Kerem Özcan'ın tedavisi için gereken miktarın ancak yüzde 4'ü toplanabildi. Ağrı'da kampanyayı istedikleri kadar duyuramadıklarını söyleyen Cemal Özcan, eşi ve çocuklarını babasının yanına Denizli'ye gönderdi. Ancak sağlık durumu günden güne kötüye giden Kerem bebek, 20 gün önce Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

'OĞLUMUZ YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR'

İzmir'de kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 hastası 18 aylık Abbas Miran İbiş'in balon uçurma kutlamasına katılan Cemal Özcan, burada da eşiyle birlikte kendi kampanyalarının duyurusunu yaptı. Özcan, "Oğlum Kerem'in kampanyası gönüllü olmadığı için şu an yüzde 4 düzeyinde. Ağrı'da imkanlar kısıtlı olduğu için eşim, çocuklarla birlikte Denizli'de ailesinin yanında kalıyor. İşimden izin alabildikçe kampanyamızın duyurusu için çalışıyorum. Oğlumuz yoğun bakımda uyutuluyor. Durumu stabil. Ciğerlerinde enfeksiyon birikmiş. NG tüpü ile beslenme desteği alıyor. Çocuğumuzun durumu daha da kötüye gitmeden yardım istiyoruz" dedi.

'EVLADIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM'

Kardeşlerinin her gün Kerem'i sorduğunu belirten anne Barika Özcan da özellikle büyük kızının kampanyaya bağış toplamak için sosyal medya hesaplarından canlı yayınlar yaptığını söyledi. Yardım isteyen Özcan şöyle konuştu:

"Kerem'in sesini kimseye duyuramadık. Kerem'e bir el uzatılsın. Evladımı kaybetmek istemiyorum. Bir anne olarak tüm ailelere sesleniyorum. Kerem'i kendi evlatları gibi görüp, yardım etsinler. Zaten valilik hesabı açılıncaya kadar zaman kaybettik. Bazı bebeklerin 2,3 ay içinde kampanyaları başlıyordu. Kerem geç kalmış bir bebek. Şu an yoğun bakımda Kerem bensiz, ben Keremsiz. Bütün Türkiye'ye sesleniyorum. Kimse kulağını kapatmasın. Ablası gece saat ikiye kadar yayın yapıyor, ağlıyor. 6 yaşındaki ağabeyi hastaneye gidip geldiğimde Kerem'i soruyor 'Onu niye getirmedin?' diyor. Kerem ne zaman gelecek, diye soruyor. Lütfen çocuklarımın sesini duyun, oğlumu kardeşlerine kavuşturun."

Nevra UÇKAÇ/İZMİR, (DHA)

 
İç Giyimde Zarafet ve Konforun Buluşma Noktası
 
ABD ve Suriye'den DEAŞ'a yönelik ortak operasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KIZILELMA dünya basınında
Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA'nın havacılık tarihinde ...
Kırmızı bültenle aranan 12 suçlu Türkiye'ye getirildi
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan 12 suçlunun Gürcistan, ...
CHP'de doğru duvar yıkılmaz
Turgut Güngör
 
Dolandırıcılar ‘alo’ demenizi bekliyor
Son dakika haberi: Bilinmeyen ve yabancı numaraları kullanan dolandırıcılar, ...
Sosyete bu geceyi konuşuyor
Sanat ve iş dünyasının ünlü ismi Ayşegül Dinçkök, Beşiktaş’taki özel mekanda ...
Doğa yürüyüşünde kayalık bölgeye düştüler: 1 ölü, 1 yaralı
BURSA'da ormanda doğa yürüyüşü sırasında yüksekten kayalık alana düşen ...
 
ADT'nin aralık perdesi dopdolu
ANTALYA Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) Aralık ayı perdesi, 2 Aralık Salı günü ...
Genç doktorun feci ölümü
TUZLA'da otoyol girişinde Orhanlı gişelerine otomobiliyle çarpan 27 yaşındaki ...
Otelde yangın paniği: 152 kişi tahliye edildi
Eskişehir'de bir otelin altında bulunan restoranda çıkan yangın sebebiyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Sirenle yaşamak
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
İstanbul… Sanatın, Zamanın ve Ruhun Şehri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva