Tarkan'dan yeni albümün çıkış tarihini açıkladı
Tarkan'dan yeni albümün çıkış tarihini açıkladı
Usta Oyuncu Fatma Karanfil hayatını kaybetti!
Usta Oyuncu Fatma Karanfil hayatını kaybetti!
Petshop işletmecisi, evde ölü bulundu
Petshop işletmecisi, evde ölü bulundu
Şişe ve poşetlere taş doldurup denize atmışlar
Şişe ve poşetlere taş doldurup denize atmışlar
10 Temmuz 2019 Çarşamba - 11:34

Şehit Üsteğmen, Dalaman'da gözyaşlarıyla uğurlandı

HAKKARİ'de PKK'lı teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın (27), memleketi Muğla'nın Dalaman ilçesinde, 3 bin kişinin katıldığı törenin ardından, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Üsteğmen, Dalaman da gözyaşlarıyla uğurlandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hakkari'de askeri araca PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın ve Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Mertoğlu (27) şehit düştü. Şehit askerler için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören yapıldı. Ardından şehitlerden Kargın'ın cenazesi, dün akşam helikopterle Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na götürüldü. Buradan da Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla, bugün saat 01.00'de Dalaman Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesi, daha sonra cenaze aracıyla, Dalaman Devlet Hastanesi morguna ulaştırıldı.

Şehit Emre Kargın'ın emekli trafik polis memuru babası Muhammet Kargın (55), annesi Saadet Kargın (51) ve kız kardeşi Erva Kargın (20) ise gün boyu taziyeleri kabul etti. Baba Muhammet Kargın, "Milletimizin başı sağ olsun. Vatanımıza ve milletimize bir oğlan feda ettik. Diğer türlü yapabileceğimiz hiçbir şeyimiz yok. En son, geçen pazartesi günü akşam telefonla görüştük. Irak'ın kuzeyindeki birliklerimize mühimmat götürürlerken roket atmışlar. Bir an önce bu hainlerin kökünün kazınmasını istiyoruz. Dış güçlerin desteği olmazsa, bu hainler asla atacak roket bulamazlar. Türkiye'yi yıpratmak için elinden geleni yapıyorlar" dedi.

ŞEHİDİ 3 BİN KİŞİ UĞURLADI

Gece hastane morgunda tutulan şehidin cenazesi, bu sabah tören için teslim alındı. Şehit Kargın'ın naaşı, helalik alınması için Dalaman ilçesinde, 15 Sokak'taki 2 katlı baba evinin önüne getirildi. Burada gözyaşını tutamayan anne Saadet Kargın'ın, "Oğlum ne olur bırakıp gitme. Benim biricik yavrum" sözleri yürekleri dağladı. Kızkardeşi Erva Kargın da annesiyle birlikte cenaze aracındaki Emre Kargın'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Helallik alınmasının ardından şehit Kargın'ın tabutu, cenaze namazı için Dalaman Merkez Camisi'ne getirildi.

Camideki cenaze törenine şehidin babası Muhammet Kargın, aile fertleri, yakınları, Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Muğla Valisi Esengül Civelek, CHP Muğla milletvekilleri Mürsel Alban, Burak Erbay, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Güney Görev Grup Komutanı Tuğamiral Hasan Özyurt, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, vali yardımcıları, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askerler, emniyet mensuplarının da aralarında yer aldığı yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

İl Müftüsü İbrahim Öcüt'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit Emre Kargın'ın cenazesi, tören kıtasınca omuzlara alındı. Şehit Emre Kargın, Dalaman'ın Kapukargın Mahallesi Cumabeleni Sokak'taki Ceştepe Mezarlığı'na götürülerek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

HAKKARI'DE PKK'LI TERORISTLERIN ASKERI ARACA DUZENLEDIGI SALDIRIDA SEHIT OLAN HAVA SAVUNMA USTEGMEN EMRE KARGIN, MEMLEKETI MUGLA'NIN DALAMAN ILCESINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI.BABA MUHAMMET KARGIN (SAGDA), ANNE SAADET KARGIN (ORTADA) VE KIZ KARDESI ERVA KARGIN (SOL BASTA TABUTUN ONUNDE), BUYUK UZUNTU YASADI. CENAZEYE KATILAN BINALI YILDIRIM (ORTADA) AILEYE TAZIYELERINI ILETTI. (FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

HAKKARI'DE PKK'LI TERORISTLERIN ASKERI ARACA DUZENLEDIGI SALDIRIDA SEHIT OLAN HAVA SAVUNMA USTEGMEN EMRE KARGIN, MEMLEKETI MUGLA'NIN DALAMAN ILCESINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. (FOTO: MUGLA, DHA)

HAKKARI'DE PKK'LI TERORISTLERIN ASKERI ARACA DUZENLEDIGI SALDIRIDA SEHIT OLAN HAVA SAVUNMA USTEGMEN EMRE KARGIN, MEMLEKETI MUGLA'NIN DALAMAN ILCESINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI.BABA MUHAMMET KARGIN (SOLDA GOZLUKLU), ANNE SAADET KARGIN (DRTADA) VE KIZ KARDESI ERVA KARGIN (SAGDAN IKINCI), BUYUK UZUNTU YASADI. VALI ESENGUL CIVELEK (SAGDA) AILEYE DESTEK OLDU, (FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

HAKKARI'DE PKK'LI TERORISTLERIN ASKERI ARACA DUZENLEDIGI SALDIRIDA SEHIT OLAN HAVA SAVUNMA USTEGMEN EMRE KARGIN, MEMLEKETI MUGLA'NIN DALAMAN ILCESINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI.BABA MUHAMMET KARGIN (SOLDA), ANNE SAADET KARGIN (ORTADA) VE KIZ KARDESI ERVA KARGIN, BUYUK UZUNTU YASADI. (FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

HAKKARI'DE PKK'LI TERORISTLERIN ASKERI ARACA DUZENLEDIGI SALDIRIDA SEHIT OLAN HAVA SAVUNMA USTEGMEN EMRE KARGIN, MEMLEKETI MUGLA'NIN DALAMAN ILCESINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. (FOTO: MUGLA, DHA)

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA) 

Etiketler:
 
Kızkalesi, turizmin merkezi
 
Soluk borusuna mama kaçan bebek öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızkalesi, turizmin merkezi
MERSİN'in Erdemli ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer ...
Komşusunun güvercinlerini beslerken, damdan düşerek öldü
KAYSERİ'de Şevki Tatlı (35), tatile giden komşusunun emanet ettiği güvercinleri, ...
Ormana ekilen 4 bin 175 kök Hint keneviri ele geçirildi
KOCAELİ'nin Karamürsel ilçesinde, ormanın içerisine ekilen 4 bin 175 kök ...
 
İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi öldü
BURSA'nın İnegöl ilçesinde, inşaatın asansör boşluğunda biriken suya basınca kaçak ...
Kısa mesafeyi duyunca kadın yolcuyu araçtan indirmek istedi
BEYOĞLU'nda bindiği taksiden 'kısa mesafe' nedeniyle indirilmek istenen ...
Leyla'nın ailesine DNA testi yapılmış
AĞRI'da, geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki ...
 
'Kazayı ben yaptım' dedi ama kimseyi inandıramadı
AVCILAR’da D-100 karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ...
Dilek ağacında toplanan parayla çocuklara yardım ediyor
BURSA'nın, 700 yıllık Cumalıkızık köyünde kafe işleten Akif Akyıldız (36), ...
MSB açıkladı; 15 terörist etkisiz hale getirildi
MİLLİ Savunma Bakanlığı, Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi ...
 
Dursun Gündoğdu
Erdoğan gitti vantilatör geldi
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Can sıkıcı gelişmeler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ukrayna’ya yeşil ışık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva