Malatya'nın en işlek noktalarından İnönü Caddesi, 31 Aralık akşam saatlerinde korkunç bir olaya sahne oldu. İddiaya göre, taraflar arasında daha önce sosyal medya üzerinden başlayan sözlü tartışma, yüz yüze gelmeleriyle yeniden alevlendi. Kısa sürede büyüyen gerginlik sırasında şüpheli B.E., yanında getirdiği bıçakla iki kişiyi yaraladı.
Olayda ağır yaralanan 19 yaşındaki Sena Nur Doğan, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen Doğan hayatını kaybederken kavgada yaralanan I.D.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Olayın ardından cinayet zanlısı B.E., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sena Nur Doğan'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(Odatv.com)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
