Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
28 Nisan 2011 Perşembe - 08:45

Süleymancılar kime oy verecek

Antalya’da çok sayıda üyesi bulunan Süleymancılar Cemaati 12 Haziran’daki seçimlerde hangi partiye oy verecek?.. Bu konuda tüm gözler İstanbul’daki cemaat önderlerine çevrildi.

Süleymancılar kime oy verecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cemaat lideri Ahmet Arif Denizolgun’un tekrar siyasete dönüp MHP’den aday olacağı düşünülürken beklenen gerçekleşmedi. Bunun üzerine cemaat üyelerinin hangi partiye oy vereceği konusunda bir belirsizlik ortaya çıktı. MHP ve AKP’nin cemaat üyelerinin oylarını kendi partilerine yönlendirmesi konusunda Denizolgun ile görüşmeler yaptığı belirtiliyor.

Süleymancılar’ın AKP ve MHP konusunda kararsızlığı bu 2 partinin yetkililerini de düşündürüyor. MHP’liler, cemaatin AKP ile barışık olmadığını üyelerin kendilerine yöneleceğini iddia ederken, AKP’den farklı bir görüş ortaya atıldı. Tabanın gönlünde AKP olduğu ancak tavanda bu sıkıntının halen aşılamadığı iktidar partisine yakın kaynaklar tarafından ifade ediliyor.

Bu arada, cemaaitin DP’ye de sıcak baktığı ancak bu partinin yüzde 10 barajını aşıp iktidar olma veya TBMM’de temsil edilme şansının düşük görüldüğü ileri sürülüyor.
 

 
Canlı müzikte yeni düzenleme
 
Oğlunu vurdu
YORUMLAR
Toplam 150 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 20 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdinç IŞIK 3 Nisan 2014 Perşembe 16:27

Yorum köşesini rast gele fark ettim... Birsürü CHP li sazan gibi atlamış, bizim sazanlarda birbiri ile didişiyor farkında değiller...Ak parti Başörtüsü sorununu halletmesi bile herkesin sesini kesmeye yeter ne yapmadı ki derler adama....Dergahtan ahkam kesmek olmuyor amel işlemek lazım...yoksa hale kızlarımızın başındaki örtüyü çekiyorlardı..Akıllı olun nedemek Ak partiye vermemek CHP başa gelmesidir...Hangi Belediyeyi CHP almışsa vebali Ak partiye oy vermeyenlerindir....Biri gider biri gelir nedemek..Ak parti gider CHP gelir ...sanada CHP Allah dedirmez...Oturup ibadet bile yaptırmaz akıllı olun aklı selim davranın...Ve bilesinizbaşbakanım çalmıyor MAL varlığı ediniyor..Ahirzamanda maddi güçle müslümanlar İmanını korur farkındamısınız....! Mal varlığı olmasaydı Tayyib uçururdular sizlerde kına yakardınız..CHP ne yakacağını size söylerdi...Akıllı olun bölmeyin oyları dedik Birlik partisi öyle, Saadet partisi biyandan yazıklar olsun ziyan ettiler ..dava adamı olmak lazım..bakıyorum kardeşlerim uçurtma uçuruyor....Dua ve selam.......

Yorumu oyla      5      5  
süleyman 12 Mart 2014 Çarşamba 16:53

mhp en iyi ve en doğru yol

Yorumu oyla      3      6  
hatice doğruyol 5 Ocak 2014 Pazar 21:35

elhamdülillah süleymancıyım. peygamber efendmzn yolundayız. bu yolumuzda hz. ALLAH a gdyor. çok yanlış düşünüyorsunuz.. hz. Allahın karşısında kımın haklı kımın haksız oldugu ortaya cıkar... ruhumu teslim etmeden asla bu yoldan ayrılmıyacagım

Yorumu oyla      19      6  
KADİR MISIROĞLU 4 Haziran 2013 Salı 20:56

Süleyman Hilmi Tunahan HZ.lerine bağlıyım ama oyumu İSLAM düşmanı CHP ve onun taşeronluğunu yapan MHP'ye verecek değilim.Adres AKP ... Küfür tek millet olmuşken ; CHP,TKP,İP,ÖDP ve TGB birlik olmuşken bizde birlik olmalıyız.

Yorumu oyla      16      18  
imamı rabbani evladı 19 Nisan 2013 Cuma 05:47

yarım yamalak, bilir bilmez herşeyi yazıp çizmişsiniz! bu yol cenab-ı hakkın yoludur! siyaset vs bu yol için basit birer araçtır!siz partilerinizi din yapadurun! biz hz.üstazımızın yolundan dönmeyiz asla çok şükür!

Yorumu oyla      16      7  
hizmet yolcusu 6 Nisan 2013 Cumartesi 21:49

birileri şu cemeate bakarken o görmeyen gözlerindeki at gözlüğünü çıkarıpta baksın süleyman efendi hazretleri gibi bir allah dostunun talebelerinin arkasından böyle fütursuzca konuşuyorsa bu kişilere daha birşey söylemeye gerek yok ferdii olan hataları cemeatin hepsi aynı hatayı yapıyormuş gibi göstermeyin bu hem dünyada hem ahirette büyük bir sorumluluktur bilene.

Yorumu oyla      7      6  
KANDIRILMIŞ 3 Ağustos 2012 Cuma 17:11

siz süleymancılar siyasete bu kadar bulaşarak ne yapmaya çalışıyorsunuz neden müslümanların arasını açıp birbirlerine sizlere dolayısıylada müslümanlara düşman ediyorsunuz bir zamanlar illede anapa mesut yılmaza oy verdirmek için çırpındınız cemaata ne faydanız oldu bir çok insan sizden sıf bu yüzden sogudu sogumadı isede bunları unutmuyor neden insanlara zulüm yapıyorsunuz yapılacak hayırları hizmetleri engelliyorsunuz .kendinize gelin ALLAY YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHUEKBER

Yorumu oyla      11      24  
BİRDOST 17 Haziran 2012 Pazar 18:44

Birileri hizmetleri bilmeden ateşi sönmek üzere olan mum misali kendi çapınca yorum yazmız. İsmi ERDOĞAN . 170 ülkede hizmetlerimiz var elbette senin gibileri karşımıza çıkacakki Cenab-ı Allah bizim sevabımızı artırsın. bu söylemlerinden dolayı kendi adımıza sevabımızı artırdığın için teşekkür ediyorum. Yalnız bizim işimiz Allah yolunda irşat senin de heder olmanı istemeyiz. Şu 3 sınıftan biri ol : Ya alim ol , alim olamıyorsan alim olanlara yardım et , bunu da yapamıyorsan engel olma helak olursun. Ben seni uyardım öbür alemde uyarmadı deme.

Yorumu oyla      24      6  
Varisi nebiinin evladıyım 25 Şubat 2012 Cumartesi 00:16

SELAMÜNALEYKÜM BEN VAKİT AYIRIP HEMEN HEMEN TÜM YORUMLARI OKUDUM,TEK CÜMLE İLE ÖZETLEMEK İSTERİM ŞU ANDA BAŞIMIZDA BULUNAN MÜĞMİNLERİN EMİRİ ABİMİZ BU KADAR VAKİT AYIRAMAZDI.7 KITADA MÜSLÜMANLAR DİNİNİ ÖĞRENMEYE VE BİR O KADARDA MÜSLÜMAN OLMAYI BEKLEYEN İNSANLAR VARKEN ABİMİZ ANCAK BUNLARA ZAMAN AYIRIR VE BU MALAYANİ İLE UĞRAŞMAZDI.HZ.ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN,ONUN VE HZ.ÜSTAZIMIZIN ŞEFAATLERİNDEN CÜMLEMİZİ MAHRUM ETMESİN.amin.

Yorumu oyla      29      8  
talebe 6 Ocak 2012 Cuma 21:34

bikere süleymancılar değil süleymanlılar ayrıca biz yolumuza laf getirmiyoruz bırakın herkes kendi dinini özgürce yaşasın sizene ayrıca bizim üstazımız bize himmet ettikten sonra gerisi boşşş

Yorumu oyla      30      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türel; AVM'ler CHP ve MHP'nin eseri
Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, AVM'lerin gerçek mimarının ...
Baykal: Kim kim ütüyor?
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları ...
Sapan Kepez’de muhtarlarla
CHP Milletvekili Adayı Yıldıray Sapan Kepez muhtarlarını ziyaret etti. ...
 
CHP'den proje tepkisi
CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Mehmet Akif Hamzaçebi, ...
İstanbul iki denizli olacak: Kanalistanbul
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “çılgın projem” olarak adlandırdığı projesini ...
Türel KONSİAD'da
AK Parti 3.sıra Milletvekili Adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Aday tanıtımında 'Genel Başkan' krizi
CHP Antalya Milletvekilleri Aday Tanıtım Töreni'ne CHP eski Genel Başkanı ...
Bu da Akaydın'ın anketi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, geçtiğimiz ...
Bahçeli: MHP'nin tasfiyesi planlanıyor
MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 12 Haziran seçimlerinin hemen ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva