Sivas'tan Köln'e direkt uçuş başlyor
Sivas'tan Köln'e direkt uçuş başlyor
Antalya'da Ukraynalıyı gasbeden 4 yabancı tutuklandı
Antalya'da Ukraynalıyı gasbeden 4 yabancı tutuklandı
Sevgi Günü’nde engelsiz buluşma
Sevgi Günü’nde engelsiz buluşma
Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi
Türkiye Açık Para Golf Turnuvası sona erdi
29 Aralık 2025 Pazartesi - 12:56

Antalya'da annesi öldürülen Rojbin, 2 kardeşine vasi oldu

ANTALYA'da 6 çocuk annesi eşi Hale Akbaş Poyraz'ı (39) tabancayla vurup öldüren Abdullah Poyraz'ın (56) yargılandığı davanın duruşmasında, üvey babasından şikayetçi olan Rojbin A., devlet korumasındaki 2 kardeşine vasi atandı.

Antalya da annesi öldürülen Rojbin, 2 kardeşine vasi oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 27 Kasım 2024'te Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde, 9 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. İlk evliliğinden 3 çocuğu bulunan Hale Akbaş Poyraz ile 3 çocuğunun babası eşi Abdullah Poyraz arasında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Poyraz, yanındaki tabancayla Hale Akbaş Poyraz'a ateş etti. Hale Akbaş Poyraz yere yığıldı, Abdullah Poyraz ise tabancayı bırakıp, evden ayrıldı. Abdullah Poyraz, yaklaşık 2 saat sonra polis merkezine gidip, 'Eşimi vurdum' diyerek, teslim oldu. Poyraz'ın itirafı üzerine adrese giden polis ekipleri, Hale Akbaş Poyraz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi sırasında eve gelen kızı Rojbin A., "Annemi göreyim lütfen, anneme ne oldu, o şerefsiz annemi öldürdü" diyerek gözyaşı döktü. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından ensesinden vurulduğu belirlenen Hale Akbaş Poyraz'ın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

EŞİNİN CEBİNE DİNLEME CİHAZI YERLEŞTİRMİŞ

Hale Akbaş Poyraz'ın 15'inci yaş gününe giren ilk eşinden olan kızının doğum günü kutlamaları için hazırlık yaptığı öğrenildi. Poyraz'ın 4 küçük çocuğu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından korumaya alındı. Adliyeye sevk edilen Abdullah Poyraz ise tutuklandı.

Abdullah Poyraz hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Cinayetin nasıl işlendiğine dair detaylar, iddianamede yer aldı. Abdullah Poyraz, eşinin çantasına dinleme cihazı yerleştirdiğini itiraf etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Tutuklu sanık Abdullah Poyraz, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıktı. Üvey babasından şikayetçi olan Rojbin A., devlet koruması altına alınan 2 kardeşinin vasisi olarak atandı. Rojbin A., "Kardeşlerime vasi oldum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Olayı adalete bırakıyorum. Şikayetim devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Sanık Poyraz, "Kendime avukat tutacağım, bu nedenle bana süre verilmesini istiyorum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, eksik hususların giderilmesi için sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi. 

İrem BAŞDAŞ/ANTALYA, (DHA)

 
Antalyaspor'da Tomas Cvancara krizi
 
Gold Town’la gastronomi turizminde uluslararası standart
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da Tomas Cvancara krizi
Antalyaspor'dan maaşını alamadığı ileri sürülen Tomas Cvancara, kırmızı ...
Antalya İmecikliler Derneği'nde seçim
KORKUTELİ İmecikliler Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma ...
Antalya'da arazi davasının hakimleri, HSK'ya şikayet edilmiş
ANTALYA'da değeri milyarlarca dolarlık arazi davasının avukatlarından ...
 
Bir yılı değil, vicdanı uğurluyoruz
Serpil Nur Abiral yazdı
Antalya'da otomobille çarpışan motosikletli hayatını kaybetti
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde otomobille çarpışan elektrikli motosikletin ...
Genç ressamın hayalleri, Engelsiz Sanat Projesi ile renklendi
Kepez Belediyesi’nin Engelsiz Sanat Projesi, 13 yaşındaki yetenekli genç ...
 
Antalya'da liseliler, sesleriyle kitaplara hayat verecek
ANTALYA'da Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi, görme engelli bireylere sesli ...
Antalya'da acı olay! Ormanda cansız bedeni bulundu
ANTALYA'nın Finike ilçesinde sabah saatlerinde hem avlanmak hem de mantar ...
Antalya'da otomobil ile üçteker çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde otomobil ile üçtekerin çarpıştığı kazada ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
360 oy veya erken seçim 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
6 Şubat: Vicdanın Sınavı Bitmedi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Şubat ayında sosyal hayatınız ön planda; etkinlikler artabilir, daha çok arkadaşlarla veya çevrenizle plan yapabilirsiniz. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva