Antalya'da foseptiğe düşüp yaralanan çocuk kurtarıldı
Antalya'da foseptiğe düşüp yaralanan çocuk kurtarıldı
Korkuteli DH'ye 2 yeni doktor
Korkuteli DH'ye 2 yeni doktor
Antalya'da asayiş olaylarının yüzde 99,8'i aydınlatıldı
Antalya'da asayiş olaylarının yüzde 99,8'i aydınlatıldı
Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi hayatını kaybetti
Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi hayatını kaybetti
11 Eylül 2023 Pazartesi - 12:30

Döşemealtı Çubukbeli Şenlikleri’nde büyük coşku

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen 17’nci Çubukbeli Şenlikleri'nde büyük coşku yaşandı. Çocuklar için gün boyu etkinlik ve oyun alanları kurulurken, akşamda Tolga Sağ ve Emre Dayıoğlu verdikleri konserle unutulmaz bir gece yaşattı.

Döşemealtı Çubukbeli Şenlikleri’nde büyük coşku
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İlçenin tarihi-kültürel değerlerine sahip çıkmak, bölgenin kalkınmasını ve tanınmasını sağlamak için yatırımların yanı sıra şenlikler düzenlenen Döşemealtı Belediyesi Çubukbeli Şenliklerinde de binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in ev sahipliğinde Dağbeli Mahallesi’nde düzenlenen şenliklere, Belediye Başkan Yardımcıları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muthat Aras, CHP Döşemealtı İllçe Başkanı Veli Çot, Siyasi partil temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Antalya’nın en önemli türkülerinden olan ve hemen herkesin bildiği meşhur Çubuk Beli türküsünden de adını alan Çubuk Beli Şenliklerinin uzun aradan sonra yeniden yapılması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Dağbeli Mahallesi Kent Meydanında düzenlenen Çubukbeli Şenlikleri için hem cadde ve sokaklar, hemde meydan Atatürk posterleri ve Türk Bayraklarıyla süslendi. Çocuklar için Transformers robotlar ve sevilen çizgi film kahramanlarından oluşan karakterler gün boyu çocukları eğlendirdi. Yöresel pişi ve dondurma ikramlarının yapıldığı şenliklerde akşam ise konser alanı hınca hınç doldu. İlk olarak Emre Dayıoğlu sahne alırken, daha sonra Tolga Sağ sevilen türkülerini seslendirdi.

Belediye Başkanı Turgay Genç şenliklere katılan herkese teşekkür ederek, “İlçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini yaşatmak ilçemizin tanınırlığını artırmak ve yine geleneklerimizi sürdürmek için yatırımlarımızın yanı sıra şenliklerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle uzun süredir yapamadığımız Şenliklerimizi aynı coşkuyla yeniden başladık. Bademağacı Badem Şenlikleri, Karabayır Yayla Şenlikleri, Dağbeli Çubukbeli Şenlikleri ve Döşemealtı Nar Şenlikleriyle ilçemizin kültürel zenginliklerine sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi. 

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya OSB Teknik Koleji’nde ilk ders zili çaldı
Antalya OSB Teknik Koleji’nde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başladı. Yeni ...
Başpehlivan Ali Gürbüz, Döşemealtı'nın gururu oldu
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başpehlivanı Ali ...
Antalya'da Can ve İrem Savaş çifti dünyaevine girdi
ANTALYA'da özel bir bankanın bölge direktörü İbrahim Savaş'ın oğlu Can ...
 
Kepezspor Teknik Direktörü Çavuş, Aliağa maçı ile ilgili açıklama yaptı
Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Kepezbelediyespor ve Aliağaspor maçını değerlendirdi.
Konyaaltı’nda renkli Sünnet Şöleni
Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 26’ncısını düzenlediği Geleneksel Sünnet ...
Antalya'da okullar açıldı, trafik felç oldu!
ANTALYA'da, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafik durma ...
 
Kepez'de tekvando ilgisi 9 yaşa indi
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando branşına olan katılım yaşı 14’ten ...
Muratpaşa ve Zigetvar kardeş kent oldu
Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Kanuni Sultan Süleyman’ın son seferini ...
ANSİAD Başkanı Akıncı, OVP'yi değerlendirdi
ANTALYA Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Hürmüz’den paralı geçiş planı
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Trump kral mı palyaço mu ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bu sessizlik artık korkutuyor
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da otopark savaşları
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayına başlarken, 2 Nisan'daki Terazi dolunayı size ilişkilerinizdeki fedakarlık sınırlarını yeniden çizdiriyor. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva