Şampiyonluk yarışında takıma zarar vermeme adına olağanüstü kongreyi sezon sonuna bırakan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve kurmayları, transfer konusunda da kritik bir karar aldı. Sarı lacivertliler, yurt dışından teklifler alan Jayden Oosterwolde ve Fred’i takımda tutmaya karar verdi.
DEĞERİ 16 MİLYON EURO
Yönetim, güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Oosterwolde’yi, sezon sonu değerinin daha da artacağı beklentisiyle takımda tutmak istiyor.
2023’te 6 milyon Euro’ya Parma’dan alınan Oosterwolde, 7 milyon Euro ve daha üzeri bir rakama satılması halinde elde edilecek kârın yüzde 30’u İtalyan kulübüne ödeneceği için Fenerbahçe, oyuncuyu 20 milyon Euro’dan düşük bir bedele satmayı düşünmüyor. Brezilya’dan Atletico Mineiro’nun talip olduğu Fred de üstün deneyimi ve kalitesi nedeniyle takımda tutulacak.
(Hürriyet)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||


