Benzine zam ya da indirim var mı?
Benzine zam ya da indirim var mı?
AFAD duyurdu: Manisa'da peş peşe depremler
AFAD duyurdu: Manisa'da peş peşe depremler
Alkollü sürücü, iki kardeşi hayattan kopardı
Alkollü sürücü, iki kardeşi hayattan kopardı
Gazeteci Levent Bitecik hayatını kaybetti
Gazeteci Levent Bitecik hayatını kaybetti
5 Nisan 2023 Çarşamba - 11:38

SMA'lı Arya bebek tedavi için Almanya'ya uçtu

ISPARTA'da 25 günlükken Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı koyulan ve tedavisi için valilik onayıyla 34 milyon lira toplanan 7 aylık Hafize Arya Eryılmaz, tedavisi için ailesiyle birlikte Almanya'ya gitti. Eryılmaz ailesi, bu sabah uçakla Antalya'dan Stuttgart'a hareket etti.

SMA lı Arya bebek tedavi için Almanya ya uçtu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde laboratuvar teknikeri Emin Eryılmaz ve özel okulda okul öncesi öğretmeni eşi Cennet Eryılmaz, geçen yıl 27 Ağustos'ta dünyaya gelen bebekleri Hafize Arya'nın 25 günlükken hareketlerinde olumsuzluk fark edince hastaneye başvurdu. Yapılan testlerde Hafize Arya'ya, SMA Tip-1 teşhisi koyuldu. Hastalığın yurt dışında tedavisi ile ilacın toplam maliyetinin 34 milyon lira olması nedeniyle çiftin yakınları tarafından valilik onaylı kampanya başlatıldı. Hafize Arya bebeğin tedavisi için gereken para 72 günde tamamlandı.

Hafize Arya bebeğin tedavisi için bekleyen Eryılmaz ailesine mutlu haber Almanya'dan geldi. Emin ve Cennet Eryılmaz çifti bebekleri Hafize Arya'nın pasaport işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah 09.50 uçağı ile Antalya'dan Stuttgart'a hareket etti.

TEDAVİ 3-6 AY ARASINDA SÜRECEK'

Emin Eryılmaz DHA'ya yaptığı açıklamada, "Gitmek için valizlerimizi hazırlamıştık. Mutlu haber geldi. Pasaport işlemlerimizin de tamamlanmasıyla Antalya'dan 09.50'de Stuttgart'a hareket edeceğiz. Bize yaklaşık tedavinin 3-6 ay arasında süreceğini söylediler. İnşallah bebeğimiz sağlığına kavuşacak. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

ISPARTA'DA 25 GUNLUKKEN SPINAL MUSKULER ATROFI (SMA) TIP-1 TANISI KOYULAN VE TEDAVISI ICIN VALILIK ONAYIYLA 34 MILYON LIRA TOPLANAN 7 AYLIK HAFIZE ARYA ERYILMAZ, TEDAVISI ICIN AILESIYLE BIRLIKTE ALMANYA'YA GITTI. ERYILMAZ AILESI BU SABAH UCAKLA ANTALYA'DAN STUTTGART'A HARAKET ETTI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA 25 GUNLUKKEN SPINAL MUSKULER ATROFI (SMA) TIP-1 TANISI KOYULAN VE TEDAVISI ICIN VALILIK ONAYIYLA 34 MILYON LIRA TOPLANAN 7 AYLIK HAFIZE ARYA ERYILMAZ, TEDAVISI ICIN AILESIYLE BIRLIKTE ALMANYA'YA GITTI. ERYILMAZ AILESI BU SABAH UCAKLA ANTALYA'DAN STUTTGART'A HARAKET ETTI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) 

 
Antalya'dan son siyasi kulisler
 
Eşini 40 kilometre kaput üzerinde götüren koca tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Isparta'da mezbahalara denetim
ISPARTA il genelinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onay belgesi ...
Isparta'da 3 ayda 168 şüpheli yakalandı
ISPARTA'da bu yılın ilk üç ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında ...
Eşini öldürdükten sonra çekyatın üzerinde sızmış
ISPARTA'da hemşire eşi Selver Bulut'u (49) öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ...
 
Otomobil satış reyonuna çarptı
ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin ...
Isparta'da Ramazan pidesi fiyatı belirlendi
ISPARTA'da 330 gram susamlı Ramazan pidesinin fiyatı 10 TL, susamsız pidenin ...
Isparta'ya Deprem Şehitleri Ormanı
ISPARTA'nın Atabey ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ...
 
40 yıldır işlemediği deri kalmadı
ISPARTA'da 6 yaşındayken başladığı meslekte 40'ıncı yılı dolduran deri ...
Eğirdir'de atık kağıttan aksesuar kursu
ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ...
Otomobil sinyalizasyon direğine çarptı
ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde sinyalizasyon direğine çarpan otomobil hasar gördü.
 
Dursun Gündoğdu
Gelin Antalya halkına soralım?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ormanlar canımızdır
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
“Yanıyor… Yanıyor…”
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya Kepez’de bitmeyen elektrik çilesi
İsa Altun
İsa Altun
Tatile çıkarken...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yapay Zeka bizi nasıl görüyor ?
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ağustos'ta Mars'ın Terazi burcuna geçişiyle ilişkiler alanınızda hareket başlıyor. Bir süredir geri planda yürüttüğünüz ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva