Deniz Akkaya hapse giriyor
Deniz Akkaya hapse giriyor
Manisa Belediyesi'ne yine ölüm geldi
Manisa Belediyesi'ne yine ölüm geldi
7 vali merkeze çekildi, 19 valilikte görev değişikliği
7 vali merkeze çekildi, 19 valilikte görev değişikliği
Yılın Yıldızları ödülleri sahiplerini buluyor
Yılın Yıldızları ödülleri sahiplerini buluyor
5 Ocak 2026 Pazartesi - 14:05

Tartıştığı sevgilisini boğarak öldürüp, cesedini yakmış

ESKİŞEHİR’de sevgilisi Deniz Oktay’ı (30) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan İdris Gökmen, ilk duruşmada suçunu itiraf etti. Arbede sırasında Deniz Oktay’ı elleriyle boğarak öldürdüğünü söyleyen Gökmen, “Olay günü Deniz’i yakmadım ancak ertesi gün tekrar aynı yere gittim" dedi.

Tartıştığı sevgilisini boğarak öldürüp, cesedini yakmış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kent merkezinde oturan Deniz Oktay, geçen yıl nisan ayında evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Ailesi çevrede yaptığı aramalardan sonuç alamayınca Oktay hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında Oktay’ın cep telefonu kayıtları incelemeye alındı. İncelemede, cep telefonu sinyalinin son olarak Tepebaşı ilçesinin kırsal Kozkayı ve Buldukpınar mahallelerinin yakınındaki ormandan geldiği belirlendi. Bölgede yapılan aramada Deniz Oktay, yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olduğu belirlenen İdris Gökmen, yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gökmen, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianameyle tutuklu sanık İdris Gökmen hakkında ‘Canavarca hisle tasarlayarak, kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık İdris Gökmen’in yanı sıra öldürülen Deniz Oktay’ın yakınları ile avukatlar katıldı.

BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRMÜŞ

Duruşmada ifade veren tutuklu sanık İdris Gökmen, Deniz Oktay’ı aralarındaki tartışmada boğazını sıkarak öldürdükten sonra birer gün arayla gidip üzerine benzin dökerek yaktığını itiraf etti. Gökmen, “Deniz Oktay’ı 3-4 yıldır tanıyorum. 2 aylık ilişkimiz vardı, sevgiliydik. Bundan önce Deniz’in ablası Elvan ile uzun süren ilişkimiz vardı. Ondan ayrıldım, Deniz’le birlikte olmaya başladım. Deniz beni arayıp evden almamı istedi. Gece yarısından sonra buluştuk. Deniz’in isteğiyle Buldukpınar köyüne gittik. Köyün üst tarafında bulunan su deposunun bulunduğu mevkiye gittik. Arabada oturmaya başladık. Saat gece 02.00-03.00 sıralarında arabada otururken hiçbir neden yokken Deniz bana saldırmaya başladı. Tokat attı, ağır küfürler etti. Elini tutup, ‘yapma’ dedim. Kapıyı açıp aşağı ittirdim. Deniz Oktay kapıyı açtı, tekrar bana saldırdı. Ben şoför mahallindeydim, Deniz ise yolcu koltuğundaydı. Ben de alkolün etkisiyle Deniz ile birlikte aşağı indim, arbede dışarıda da devam etti. Ben Deniz’in boğazını sıktım, ne kadar sıktığımı hatırlamıyorum. Denizi bıraktığımda hırlıyordu” dedi.

BİR GÜN ARAYLA GİDİP, İKİ KEZ BENZİNLE YAKMIŞ

Gökmen, “Benim aracımın yakıtı azdı bu sebeple köye gitmeden önce az miktarda benzin aldım. Benzin aracın arka koltuğundaydı. Deniz Oktay bu benzini görüp ön tarafa almış. Boğuşma esnasında benim üzerime benzin dökmek istedi. Ben geri çekildim benzin yere döküldü. Olay günü Deniz’i yakmadım ancak ertesi gün korktum, tekrar aynı yere gittim. Deniz’in üstüne kar yağmıştı. Cesedine benzin döküp yaktım. Ertesi gün tekrar gittim, tekrar benzin döküp cesedi yaktım” diye konuştu.

Duruşmaya katılan Deniz Oktay’ın yakınları da sanık İdris Gökmen’den şikayetçi olduklarını söyleyerek ifade verdi. Mahkeme heyeti savunma ve tanık beyanlarının ardından sanık İdris Gökmen’in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. 

Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, (DHA)

 
Memur-Sen'den 'zam' açıklaması
 
Kepez'den 2025'te temizlikte rekor hizmet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memur-Sen'den 'zam' açıklaması
MEMUR Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, ...
Özel okullarda tavan zam oranları belli oldu
Çocuğunu özel okullarda okutmak isteyen veliler 2026-2027 eğitim ve öğretim ...
KESK'ten TÜİK önünde basın açıklaması
ANKARA'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri, Türkiye ...
 
Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu
Erdek’te 8 gündür kayıp olarak aranan Elif Kumal, Kapıdağ Yarımadası’ndaki ...
MSB: 2026-MSÜ başvuruları başladı
MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci ...
Emsal karar: Boşanma sonrası tazminata ret
Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, anlaşmalı boşanmanın ardından “kusur” iddiasıyla ...
 
50 ile kar geliyor: İşte kar beklenen şehirler
Geçtiğimiz hafta Türkiye genelinde etkili olan kar yağışlarının ardından ...
Oyuncu Doğukan Güngör gözaltına alındı
Oyuncu Doğukan Güngör, ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 'Uyuşturucu' ...
'Serdar Bilgili gözaltında' denildi: Açıklama var
Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'nin, ABD'den Türkiye'ye dönüşte ...
 
Dursun Gündoğdu
Aynaya birlikte bakın suçluları görürsünüz
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Vicdan çöktü
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Barış Nobelini Trump'a verin
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
İsa Altun
İsa Altun
Madde bağımlılığı ve ölümler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Oktoberfest başladı...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Sevgili Koç, Ocak 2026'nın ilk yarısında ev, aile ve gayrimenkul konularında uzun süredir sizi meşgul eden belirsizlikler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva