Hopa ilçesindeki Kopmuş Plajı’nda gün içerisinde dört ayrı boğulma tehlikesi yaşandı. Boğulma tehlikesi geçirenler, çevrede bulunan vatandaşların müdahalesiyle sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan bir kişi ileri tedavi için Artvin’e sevk edilirken, diğerlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kemalpaşa ilçesinde ise denizde boğulma tehlikesi geçiren bir kadın, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan Artvin Valiliği, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın meteorolojik değerlendirmeleri doğrultusunda 25-26-27 Temmuz tarihlerinde kuvvetli rüzgar ve dalga yüksekliğinin yer yer 2 metreye ulaşmasının beklendiğini belirterek vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarmıştı. Valilik, can güvenliğinin sağlanması ve boğulma vakalarının önlenmesi amacıyla vatandaşlardan resmi uyarıları dikkate almalarını istemişti. Aynı gün yaşanan boğulma vakaları, yapılan uyarının önemini bir kez daha ortaya koydu.
(Cumhuriyet)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

