Eğirdir'e bağlı Pınar Pazarı Mahallesi'nde yaşayan Muharrem Sağdıç, gece geç saatlere kadar mahallede dolaşan motosikletlilerin trafik güvenliğini tehlikeye düşürmesinden duyduğu rahatsızlığı belirterek şikayette bulundu. Denetimlerini artıran Eğirdir Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri mahallede ve ilçe genelinde özellikle kasksız ve ehliyetsiz sürücüleri takibe aldı. Muharrem Sağdıç, mahallede alınan önlemler dolayısıyla Emniyet Müdürü Levent Okyay ve ekibine teşekkür ederek, kahve içme davetinde bulundu. Vatandaşın çağrısını karşılıksız bırakmayan Emniyet Müdürü Levent Okyay da beraberindeki komiser ve trafik polisleriyle Muharrem Sağdıç'ı evinde ziyaret etti. Muharrem Sağdıç, "İyi ki devletimiz var, iyi ki emniyetimiz var. Alınan önlemlerle şu anda evimizde rahat uyuyabiliyoruz. Çok teşekkür ediyorum" dedi.
Emniyet Müdürü Levent Okyay da "Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz görevdeyiz. Sizin gibi duyarlı vatandaşlarımızın olması bizlerin işini daha kolaylaştıracaktır. Eğirdir Kaymakamımız Ömer Çimşit ve İl Emniyet Müdürümüz Erdem Bildirici'nin de size selamını getirdik. Emniyet Müdürlüğü olarak size teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Eğirdir Emniyet Müdürü Levent Okyay daha sonra Pınar pazarında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |