Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
1 Nisan 2022 Cuma - 13:46

Yıldız Tilbe'den suç duyurusu

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpekleriyle ile ilgili yaptığı sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası kendisi hakkında tehdit ve hakaretlere varan sözler sarf ettikleri gerekçesiyle aralarında ünlü isimlerin olduğu kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yıldız Tilbe den suç duyurusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yıldız Tilbe'nin sosyal medya hesabı Twitter'da, Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya şeklindeki paylaşımı tepki çekmişti. Paylaşımının ardından hayvanseverler başta olmak üzere birçok kişi tepki göstererek ünlü şarkıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Yıldız Tilbe de kendisi hakkında sosyal medyadan hakaret ve tehdit içerikli mesaj atan aralarında ünlü isimlerin de olduğu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmak için adliyeye geldi. 

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Yıldız Tilbe, avukatı Handan Bakbak gazetecilere açıklama yaptı. Tilbe, İnsan hayatının da önemli olduğunu düşünüyorum, Allah önce insanı yaratmış, her şeyi de insan için yaratmış. Ben parçalanan çocukları gördüğümde 300 tane yaklaşık, birinin yüzü yok, birinin gözü yok, kolu yok, bacağı yok. Çok etkilendiğim için saldırgan köpekler için birkaç cümle ettim. Müslüman olduğu için bizde insan ölür hayvan geberir, 'gebersin' dedim. Bu kelime üstünden çok üzerime gelindi. O zaman uyutulsun ama çocuklar sokakta daha rahat gezsin, yaşlılar camiye sabah rahat gitsin, köylüler tarlasına giderken parçalanıyor, rahat gitsin. Çocuklar parklarda oynasın yaşlılar rahat gezsin. Diğer köpekler de rehabilite ediliyorsa edilsin, edilmiyorsa kör gezdiren köpekler var; yaşlı bakan, gazete getiren. Eğitilsin, insana faydalı hale getirilsin. Buna hepimiz razıyız ama parçalayan köpekler, itlaf edilmelidir çünkü vahşilerdir. O yüzden çocukların ve insanların önceliği olduğunu düşünüyorum yaşamda dedi.

"O KADAR HAKARETİ NİYE YİYEYİM Kİ, İNSANI SAVUNDUĞUM İÇİN Mİ?"

Tilbe, Ben çok hakaret yedim gerçekten, hayatımda duymadığım küfürler yedim. Ne annem, ne bana, ne vücudum, ne kişiliğim, ne sanatım, hiçbir şey bırakmadılar. O yüzden çok gücüme gitti. Aslında geçecektim bu olayı, ama o kadar hakareti niye yiyeyim ki ben İnsanı savunduğum için mi Çocukları, yaşlıları, köpekler parçalamasın dediğim için mi Köpeklere de bakılsın, vahşi olmasın, saldırmasınlar, ben bunu söylüyorum. Yoksa her canlının yaşam hakkı vardır ama insana zarar veren hiçbir canlının yaşam hakkı yoktur. Bu akrep, çiyan, yılan, dağdan inen ayı, domuz olur. Ne olursa olsun, öncelik insanın olmalı. İnsan hayatı kutsaldır diye düşünüyorum. Hayvanlara da merhamet edilmelidir, yazık onlara da günah.  Niye insanları parçalasınlar, niye öldürülsünler Eğitimli olsunlar, evcil olsunlar, bakılsınlar. Böyle düşünüyorum. Başka bir niyetim yoktu. Hiç hak etmedim ben. Bana 'katil' diyorlar. Ben çok ağladım, günlerce ağladım, en sonunda da yasal olarak hakkımı aramaya karar verdim çünkü bu insanlar ben vahşi hayvanlar ortadan kaldırılsın dediğim için akıl sağlığıma kadar beni sorgulamaya çalışıyorlar. Bunu yapanlar da avukat, çok ayıp. Bu sizin de çocuğunuzu parçalayabilirdi köpek, teyzemiz, annemiz, akrabamız. Böyle olmamalıydı. Biz el ele verip bu ülkede yaşayan aklı başında insanlar olarak buna bir çözüm bulmalıyız ifadelerini kullandı. 

Tilbe'nin avukatı Handan Bakbak ise, çocukların her zaman korunması öncelikli olan varlıklar olduğunu ifade ederek Yıldız Tilbe'nin tepkisinin çıkış noktasının çocuklar olduğunu, ancak konunun saptırıldığını belirtti. Bakbak, Yıldız Tilbe'nin evinde dört kedisi olduğunu da belirterek sosyal lince uğradığını söyledi.

SARKICI YILDIZ TILBE, SOKAK KOPEKLERIYLE ILE ILGILI YAPTIGI SOSYAL MEDYADA YAPTIGI PAYLASIM SONRASI KENDISI HAKKINDA TEHDIT VE HAKARETLERE VARAN SOZLER SARF ETTIKLERI GEREKCESIYLE ARALARINDA UNLU ISIMLERIN OLDUGU KISILER HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNDU. TILBE BASIN MENSUPLARINA YAPTIGI ACIKLAMADA, O KADAR HAKARETI NIYE YIYEYIM KI BEN INSANI SAVUNDUGUM ICIN MI COCUKLARI, YASLILARI, KOPEKLER PARCALAMASIN DEDIGIM ICIN MI KOPEKLERE DE BAKILSIN, VAHSI OLMASIN, SALDIRMASINLAR, BEN BUNU SOYLUYORUM. YOKSA HER CANLININ YASAM HAKKI VARDIR AMA INSANA ZARAR VEREN HICBIR CANLININ YASAM HAKKI YOKTUR DEDI. (FOTO ISTANBUL DHA)

Özden ATİK/ İSTANBUL, (DHA)

 
'Dünyanın en saçma binası' çürük çıktı
 
Sigara izmaritinden çıkan yangın büyümeden söndürüldü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayşe 1 Nisan 2022 Cuma 14:37

Bu mantıkla insanlara zarar veren insanların da tamamını yaşatmasınlar. Çözüm böyle ise her canlı için uygulansın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Dünyanın en saçma binası' çürük çıktı
KAHRAMANMARAŞ'ın 'en sağlam binası' olduğu söylenen ve ocak ayında yıkımına ...
Sahte altınları kuyumcuya satmak isterken yakalandı
KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde, sahte altınları kuyumcuya satmaya çalışan ...
Ayşe’nin cenazesi, gözyaşlarıyla teslim alındı
ADANA’da tartıştığı oğlu Kemal Bozkurt (22) tarafından tabancayla 3 yerinden ...
 
Yüzlerce kişi akın etti... Bulgaristan'dan otobüslerle geldiler
FATİH'te bulunan Ayın Biri Kilisesi'ne yerli ve yabancı yüzlerce kişi ...
Diyarbakır’ın Kapadokya’sında rafting yarışması
DİYARBAKIR’ın Çermik ilçesindeki Kapadokya'ya benzerliğiyle bilinen Gelincik ...
Polisin çabası tren kazasını önledi
TOKAT'ın Zile ilçesinde demir yolunda şüpheli kişilerin bulunduğu ihbarı ...
 
Doktorların kavgasına rektörlük incelemesi
AMASYA Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi ...
Gebe köpeği tüfekle öldürdü
BURSA'nın İnegöl ilçesinde Rauf Halil B. (60), tavuklarını yediğini iddia ...
Sıra dışı çaycı 'fenomen' oldu
TRABZON'un Sürmene ilçesinde bir çay fabrikasında çalışan Coşkun Çınar ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva