Alanya Ultra Trail'de kimler kazandı?
Alanya Ultra Trail'de kimler kazandı?
Dikkat çeken uyarı: 'Yedi dakikada duş alın'
Dikkat çeken uyarı: 'Yedi dakikada duş alın'
Kepez’de Antalya’nın En İyi Ev Kütüphaneleri ödüllendirildi
Kepez’de Antalya’nın En İyi Ev Kütüphaneleri ödüllendirildi
AYÇOV 38 Yaşında!
AYÇOV 38 Yaşında!
26 Mart 2026 Perşembe - 12:41

'Turizmin Yıldızları' ödüllerine kavuştu

TÜRK turizminin prestijli ve en kapsamlı ödül platformu QM Awards'ın 15. Yıl Gala Gecesi'nde, turizm profesyonellerinin oylarıyla seçilen marka ve projeler ödüllerine kavuştu.

 Turizmin Yıldızları  ödüllerine kavuştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kalite yönetiminin stratejik gücünü simgeleyen 'The Power of Quality' mottosuyla düzenlenen 15. QM Awards, sektörün en önemli paydaşlarını bir araya getirdi. Antalya'da gerçekleşen gala gecesinde, 15 yılın birikimi 'Golden 15' konseptiyle taçlanırken; salonu dolduran binlerce profesyonel başarıyı ve emeği ayakta alkışladı.

Işıkların ve alkışların ötesinde, bu yılki tören Türk turizminin küresel arenadaki yerini sağlamlaştıran güçlü bir 'ortak akıl' buluşmasına dönüştü. Hayat Sanat Orkestrası'nın performansı eşliğinde başlayan geceye; Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, KKTC Antalya Konsolosu Aslı Erkmen, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Ayhan Gök, TÜROFED Başkanı Erkan Yağcı, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ile sivil toplum kuruluşları, iş dünyası ve kamu kurumlarının önde gelen temsilcileri katıldı.

Karşılama ve kokteyl ile başlayan gecede turizm gündemine ilişkin kısa röportajlar gerçekleştirilirken, konuklar gala öncesinde turizmin geleceğine dair görüşlerini paylaşma imkânı buldu. Misafirlerin gala salonuna geçmesiyle birlikte QM Awards'ın 2010 yılından bugüne uzanan 15 yıllık serüvenini ve 'QM Golden 15' temasının vizyonunu yansıtan özel giriş filmi gösterildi.

SELÇUK MERAL: KALİTE ARTIK REKABETİN ZEKÂSIDIR

QM Awards Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, gecenin açılış konuşmasında, 15 yıllık yolculuğun Türk turizm endüstrisine kattığı değeri şöyle vurguladı:

“Turizm artık yalnızca hizmet kalitesiyle değil; veriyle, vizyonla ve sürdürülebilir akılla yönetilen bir sektördür. Kalite, bugünün dünyasında bir tercih değil, rekabetin temel zekâsıdır. QM Awards, 15 yıldır bu zekâyı tanımlayan, ölçen ve ödüllendiren bir platformdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır ve Türk turizm profesyonelleri işini en iyi yapanlardır."

REKOR KATILIM 100 BİN OY

İki aşamalı ve SMS doğrulamalı oylama süreci, 16 bin 423 turizm profesyonelinin katılımıyla rekor seviyeye ulaştı.

11 ana dal ve 54 kategoride kullanılan 100 bini aşkın oy; turizm ürününün değerinden misafir memnuniyetine, marka gücünden operasyonel mükemmeliyete kadar uzanan geniş bir yelpazede sektörün en iyilerini belirledi.

GAME CHANGERS: SEKTÖRÜN DÖNÜŞÜM LİDERLERİ

Bu yıl ilk kez hayata geçirilen 'Game Changers' kategorisi, gecenin en dikkat çeken bölümlerinden biri oldu. Dönüşüm yaratan projeleri, yenilikçi iş modelleri ve vizyoner yaklaşımlarıyla sektöre yön veren liderler sahnede ödüllerini aldı. Turizmin farklı kulvarlarında 'oyun kurucu' rolü üstlenen isimler arasında; Mehmet Aygün, Neşet Koçkar, Kaan Kaşif Kavaloğlu ve Ece Tonbul gibi sektörün önde gelen temsilcileri yer aldı.

QM SUMMİT 2027: KARAR VERENLERİN ZİRVESİ

Gala gecesinde ayrıca QM Awards'ın 15 yıllık birikimini ileriye taşıyacak yeni yapı duyuruldu: QM Summit - Quality Management Summit. 2027 yılında hayata geçirilecek olan QM Summit; turizm sektörünü sadece konuşan değil, karar alan ve iş üreten bir yapıya dönüştürmeyi hedefliyor. Zirve kapsamında ele alınacak ana başlıklar: satış & pazarlama, finans, insan kaynakları, teknoloji, satın alma ve operasyon olarak belirlendi.

Konuşmaların ardından gala gecesinde, turizm profesyonellerinin oylarıyla seçilen marka ve projeler ödüllendirildi. Ödül töreni sonrası QM Awards (GM Center) ekibi tarafından hazırlanan ve Selçuk Meral'in turizme katkılarını anlatan özel video gösterildi. Sürpriz karşısında duygulanan Meral, sektörün ortak emeğine vurgu yaparak teşekkür etti. Salonda duygu dolu anlar yaşanırken, sürpriz geceye damgasını vurdu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) 

 
Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazır
 
Antalya'da Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turizmci istedi; bankalardan faizsiz tatil kredisi
MANAVGAT Side Turistik Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Zafer Süral, ...
Savaştan dünya turizmi etkilendi, rezervasyonlar düştü
ABD-İsrail'in İran'a yönelik başlattığı savaş, dünya turizmini ciddi ölçüde ...
Turizmde üç bayrama 'savaş' etkisi
TURİZMCİLER sezonu üç bayramla açmaya hazırlanırken; ABD-İsrail'in İran'a ...
 
Avrupalı turistler rotayı Türkiye’ye çevirdi
Orta Doğu’da tırmanan gerilim nedeniyle hava sahalarının kapanması ve ...
Starway World Best Hotels ödülleri sahiplerini buldu
Coral Travel tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Starway World ...
Bayramda tatilcilerin rotası Kuzey Afrika
Coral Travel Türkiye, Ramazan Bayramı’nda Mısır, Fas ve Tunus’a yönelik ...
 
5 yıldızlı otellerdeki artış kent ekonomisine zarar veriyor
ANTALYA Turistik Otelciler ve Pansiyoncular Birliği (ANTOB) Başkanı Alp ...
Coral Travel Group Mısır’da 1 milyon turist ağırlayacak
2025 yılında 15 farklı kaynak pazardan 850 bin misafiri Mısır’da ağırlayan ...
Türklere kapılarını sonuna kadar açtılar
Türk pasaportuna kapılarını sonuna kadar açan o ülkeler belli oldu. Bazı ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Hürmüz Boğazı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bu sessizlik artık korkutuyor
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Savaşlar ölümdür
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da otopark savaşları
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva