Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (BATEM), iş birliğinde gerçekleştirilen 'Uzmanından Öğren' eğitimleri kapsamında, Kozağacı Mahallesi’nde üreticilerle bir araya gelindi.
BATEM’de görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Uğur Gale tarafından verilen eğitimde, örtüaltı hıyar yetiştiriciliğine ilişkin bilgi ve deneyimler üreticilerle paylaşıldı.
Eğitimde üreticilerin karşılaştıkları sorunlar ve yetiştiricilik sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alınırken, katılımcıların soruları da yanıtlandı.
Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilerin bilgi ve birikimlerini artırmaya yönelik eğitim çalışmalarının farklı konularda devam edeceği belirtildi.


Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

