Koleksiyoner Murat Uçar’ın yıllar içinde titizlikle bir araya getirdiği eserlerden oluşan sergide, 70’e yakın seçkin eser sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışında, Muratpaşa Belediye Başkanvekili Canan Keleş, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal, koleksiyoner Murat Uçar ve eşi, sergi küratörü Şebnem Bahar, ressamlar ve çok sayıda sanatsever yer aldı.
Bahar, açılışta yaptığı konuşmada bir şehri şehir yapan en önemli unsurun kültür ve sanat etkinlikleri olduğunu belirterek, “Bu etkinlikler şehri dinamize eder. Muratpaşa Belediyesi de bu konuda son derece hassas” dedi. Başkanvekili Keleş ise, kente kültürel anlamda renk kattıkları ve zenginleştirdikleri için koleksiyoner Murat Uçar ve Bahar’a teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından sergi gezildi. Koleksiyonerliğin yalnızca eser biriktirmekten ibaret olmadığını, sanat aracılığıyla insanları, dönemleri ve fikirleri bir araya getiren bir yolculuk olduğunu hatırlatan sergi, 10 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.
.jpg)
.jpg)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
