Batı Akdeniz Çölyak Derneği ve Antalya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 'Glutensiz Beslenme Etkinliği', Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Engelsiz Kafe mutfağında özel olarak hazırlanan glutensiz yiyecekler konuklara ikram edildi. Katılımcılar, hem sağlıklı hem de lezzetli tariflerin nasıl hazırlandığını uygulamalı olarak görme fırsatı buldu.
Çölyak hastalığına dikkat çekilerek, toplumda farkındalık oluşturma ve sağlıklı beslenme bilincini artırmanın amaçlandığı etkinliğe, Antalya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden hekimler ve diyetisyenler de katıldı. Uzmanlar; çölyak hastalığı, glutensiz beslenmenin önemi, besinleri doğru pişirme teknikleri ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ANTALYA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
