Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 96'ncı yılı kutlandı
Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 96'ncı yılı kutlandı
Antalya'da kurs merkezinde deprem tatbikatı
Antalya'da kurs merkezinde deprem tatbikatı
Antalya'da üreticilere budama eğitimi
Antalya'da üreticilere budama eğitimi
Kepez'de sanata çifte ödül
Kepez'de sanata çifte ödül
6 Mart 2026 Cuma - 13:17

Burcu Güneş'ten Demet Akalın'a zehir zemberek sözler

Şarkıcı Burcu Güneş, katıldığı bir etkinlikte meslektaşı Demet Akalın hakkında, "Onu ne sanat olarak ne emek olarak ne duruş ne de kalite olarak kendime yakın görüyorum. Onu kendi yolumda benimle rakip olabilecek herhangi bir seviyede görmüyorum" dedi.

Burcu Güneş ten Demet Akalın a zehir zemberek sözler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Pop müziğinin güçlü seslerinden Burcu Güneş, katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı, meslektaşı Demet Akalın hakkında kullandığı ifadelerle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

“BANA RAKİP OLAMAZ”

Önceki akşam bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 50 yaşındaki şarkıcı Burcu Güneş, meslektaşı Demet Akalın hakkında oldukça sert değerlendirmelerde bulundu. Muhabir Online mikrofonuna konuşan Güneş, Akalın’ı sanat ve duruş açısından kendisine yakın görmediğini söyledi.

Burcu Güneş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Onu ne sanat olarak kendime yakın görüyorum ne de emek olarak. Onu ne duruş ne de kalite olarak kendime yakın görüyorum. Onu kendi yolumda benimle rakip olabilecek herhangi bir seviyede görmüyorum, ne sanat konusunda ne de şarkıcılık konusunda. Sizler de bunu çok iyi biliyorsunuz aslında.”

Bu sözler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, ünlü sanatçı daha sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı.

“TEK BİR KİŞİYİ HEDEF GÖSTERMEDİM”

Güneş, yaptığı paylaşımda sözlerinin yalnızca bir kişiyi hedef almadığını ve röportajın farklı başlıkları da kapsadığını dile getirdi.

Sanatçı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Sevgili Emre Altuğ'un albüm lansmanına katıldım. Beni ekstra mutlu etti, hem onu görmek hem de dolu dolu bir albüme imza atması. Tekrar tebrik ediyorum. Ve tabii ki gecenin sonunda magazinci arkadaşlarımızla uzun bir röportaj gerçekleştirdik. Şu an magazinde gördüğünüz kadar değil. Ayrıca tek bir kişiyi hedef göstererek de değil. Çok uzun bir röportaj.

Aslında piyasadaki arketiplere değinmeye çalıştım. İşte rap camiasından sorular soruldu, başka arkadaşlarımızın fikirleri, yorumları ile ilgili düşüncelerim soruldu. Artı tabii ki popüler kültüre hizmet edilen bu dünyanın içerisindeki belirli figürlerle ilgili sorular da soruldu. Ben de fikirlerimi, düşüncelerimi dile getirdim. Bu röportajda benim kendi mesleğimle ilgili, kendi yıllardır emek verdiğim alanla ilgili bana bir soru sorulduğu zaman bazı şeyleri ciddiyetsiz bir şekilde es geçerek ya da önemsiz bir konuymuş gibi konuşmak çok kendime yakıştırabildiğim bir şey değil. Çünkü bunlar gerçekten önemli konular ve bence toplumumuzda bunlardan çok fazla etkileniyor."

"KENDİME YAKIŞTIRMIYORUM"

"Bence ülkemizde birtakım insanların her sektörden her konudan olabilir, bulundukları yerlere nasıl geldiklerini, neler yaptıklarını, ne kadar nitelikli olduklarını, gerçekten o yere haklarıyla gelip gelmediklerini veyahut da ne kadar emektar olduklarını hiç sorgulamadığımız bir kaos geçiriyoruz bence. Toplumsal bir kaos. Ve bu, bu döneme ait bir şey değil bence. Ben çok uzun yıllardır inanılmaz soyut bir ortam görüyorum. Hiçbir şeyin yerli yerine, hak ettiği yere konulmadığı bir durum görüyorum. Tabii ki bunu sadece kendi sektörüm için konuşmuyorum. Ama bu çok çok önemli ve tartışılması gereken bir durum bizler için."

 
PFDK’dan 7 Süper Lig kulübüne para cezası
 
Kepez'de sanata çifte ödül
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kazada kusursuz olduğunu mahkeme kararıyla kanıtladı
ANKARA'da kimya öğretmeni Nurcan Yılmaz (44) yönetimindeki otomobile, ...
SGK’den milyonları ilgilendiren 'acil' uyarısı
SGK, acil servis hizmetlerinde hastanelerin 'anlaşmamız yok' veya 'ücretli ...
Tapu işlemlerinde yeni dönem: Zorunlu olacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, TBMM'ye sunulan 12. Yargı Paketi ile belirli ...
 
TÜSİAD yöneticilerinin yargılandığı davada karar
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD YİK Başkanı Ömer Arif Aras hakkında, ...
'Türkiye'de kronik kuraklık sürüyor'
BOĞAZİÇİ Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma ...
9 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 20 gözaltı
‘İGaming’ isimli altyapı sağlayıcı şirketin BTK tarafından erişime kapatılan ...
 
Aranan 20 kişi yakalandı
AFYONKARAHİSAR'da polis ekiplerinin 1 haftalık çalışmasında aranan 20 kişi yaralandı.
Lise öğrencilerine eğitim
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ...
Serdar Ortaç hayranlarını korkuttu
Uzun yıllardır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Özgürlük mü, çöküş mü?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Sirenle yaşamak
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva