HP MYK, parti genel merkezinde Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. CHP Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, toplantı devam ederken toplantı gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. “Geçtiğimiz hafta pazartesiden itibaren önemli toplantılar yaptık. Önümüzdeki dönem CHP olarak yapacaklarımıza ilişkin başlıkları tartıştık" diyen Emre, şöyle konuştu:
"Biz güçlü belediyeciliğe devam edeceğiz. Sosyal hizmetlerimize devam edeceğiz. Büyük bir kararlılıkla almış olduğumuz yerlerdeki emanete sahip çıkacağız. Belediyecilik hizmetinin eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yürümesi için her türlü çabayı yapacağız. İkinci olarak biz bu saldırılar karşısında bir hukuk ekibi oluşturmuştuk. Kapsamlı bir şekilde hukukçular sürekli olan biteni raporladı, gerçeği bizlerle paylaştı. Orada bir güncellemeye gideceğiz. Yeni bir hukuki destek ve izleme kurulu oluşturacağız. Bir hukuki rehberlik ve raporlama, bunun iletişimini yapacağız vatandaşlarımıza. Biz bütün bu saldırılar karşısında gerek partinin yetkilileri, gerek partinin seçmenleri, üyeleri büyük bir kararlılık ve bütünlük içerisinde, cesaretle bize karşı yürütülen ve ülkedeki esasında milli iradeye yönelik tehdide karşı, darbe girişimine karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. En son gerçekleştirdiğimiz kurultay sonrasında, parti yönetiminde diğer partilerle ilişkileri sağlayacak, görüşmeler ve iletişimi sağlayacak bir genel başkan yardımcılığı oluşturulmuştu. Biz bunu içinde bulunduğumuz dönem için önemsiyoruz çünkü burada farklı görüşlerin siyasette olduğu gibi yarışmasından ziyade, mevcut iktidarın halk oyuyla iktidara gelen iktidarın halk oyuna rağmen gitmemek için direndiği bir dönemdeyiz. O nedenle Türkiye'de Cumhuriyet’e sahip çıkanların, demokrasinin varlığına inananların, tüm siyasi partilerin bir arada, ittifak içerisinde hareket etmesi önemli. Bu kapsamda da bazı çalışmalar içerisinde olacağız.
“CHP, 4 MAYIS GÜNÜ İTİBARIYLA 81 İLDE SAHA ÇALIŞMASINA BAŞLAYACAK”
Partisinin saha çalışmalarına başlayacağını belirten Emre, "CHP olarak sahaya iniyoruz. CHP, 4 Mayıs günü itibarıyla 81 ilde saha çalışmasına başlayacak. Bu kapsamda elbette ki yürüyen davalarda nöbet usulüyle, Meclis’te nöbet usulüyle arkadaşlarımız görevlerini gerçekleştirecekler. Ama MYK üyeleri, YDK üyeleri, PM üyeleri, CAO’daki arkadaşlarımız, sahadaki il ve ilçe başkanlıklarının koordinesiyle birlikte halkımızla buluşacağız ve ülkenin gerçeklerini anlatacağız. Yaşadıklarımızı birinci elden kendileriyle paylaşacağız. Burada bir hazırlık daha yaptık. Bizim biliyorsunuz sandıklarda görevli olarak 196 bin sandık görevimiz var. Bu 196 binin önemli bir kısmını güncelledik. 186 bininin tekrar görev yapacak şekilde iletişime geçildi, görevlendirmeler yapıldı. Bunlar içerisinde de 106 bin sandık görevlisi, kendi sandık saha bölge içerisinde görevlendirilen arkadaşlarla birlikte aktif bir şekilde saha çalışmasına katılacak. Ve bunu bir sonraki seçime kadar sürmesini hedefliyoruz. Yani CHP, yüz binlerce görevlisiyle birlikte 81 ilde, bir dahaki seçim ortamına kadar ki biz bir an evvel seçimin gelmesi için de gerekli çalışmayı, çabayı sergilemeye devam edeceğiz. Orada sandık görevlilerimizle birlikte, parti yetkililerimizle birlikte emanetin asıl sahibine gerçekleri anlatacağız. Biz Türkiye'nin problemlerinin çözümüne ilişkin de ciddi hazırlık içerisindeyiz. Her başlıkta oluşturduğumuz politika kurulları var. Yeni dönem parti programımız var. Bu kapsamda da ülkenin sorunlarına nasıl CHP çözüm getirir? Neler vaat eder? Bunları da yurttaşlarımızla açık bir şekilde paylaşacağız. CHP olarak asla durmayacağız, asla pes etmeyeceğiz, asla boyun eğmeyeceğiz. Elbette bu yolda belki de bedel ödeyenler olacak, bundan önce olduğu gibi. Partimize yönelik farklı saldırılar da olabilir. Ama tüm bunlar karşısında cesaretle, adalet için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
(Odatv.com)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

