Antalya'da ilçe başkanı kalp krizinden hayatını kaybetti
Antalya'da ilçe başkanı kalp krizinden hayatını kaybetti
MSB: İncirlik, bir Türk üssüdür
MSB: İncirlik, bir Türk üssüdür
Antalya'da firari hükümlü yakalandı
Antalya'da firari hükümlü yakalandı
İş, siyaset ve spor camiası DÖSİAD iftarında buluştu
İş, siyaset ve spor camiası DÖSİAD iftarında buluştu
12 Mart 2026 Perşembe - 12:40

Özgür Özel'den Bülent Arınç'a ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Meclis'teki makamında ziyaret etti.

Özgür Özel den Bülent Arınç a ziyaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Bülent Arınç, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Bülent Arınç, "Biz iki hemşehriyiz. Manisa'dan da tanışıyoruz. Kendisini genel başkan olduğunda da ziyaret etmiştim, tebriklerimi iletmiştim. Zaman zaman da Manisa'yla ilgili konularda kendileriyle görüşüyorum. Bugün de hem bir ramazan ziyareti oldu hem de geçtiğimiz hafta sonu Manisa'daydım, ailece her sene ramazanda iftar yapıyoruz, gündüz mevlit okutuyoruz. Ben bütün Manisa'da ileri gelen arkadaşlarımı davet etmiştim. Cumhuriyet Halk Partisi'nde yönetici arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız da gelmişlerdi. Sayın Genel Başkanın kendi programı çok yoğun, katılamadı. Bugün de Allah kabul etsin, güzel dileklerini bana ifade etti. Geri kalan kısmında da ülkemizin içinde bulunduğu şartları ondan dinleme fırsatım oldu. Böyle bir güzel görüşme yaptık. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

'ÇOK ACI GÜNLERİMİZ OLDU'

Özgür Özel ise ilk milletvekili seçildiğinde Bülent Arınç'ın kendisini aradığını hatırlatarak, "'Her işin acemiliği zordur. Milletvekilliğin daha zordur. Ankara'da yapacak bir şeyimiz var mı' diye sordu. O gün bugündür partilerimiz ayrı, siyasi rekabet içindeyiz. Hatta 2009 yerel seçimlerinde ben Manisa Belediye Başkanı adayı olduğum günden beri hem siyasi rekabetin gereklerini yaptığımız dönemler oldu hem de iki hemşehri siyasetçi olmanın gerektirdiği nezaketi birbirimizden hiçbir zaman esirgemedik. Genel Başkan seçildiğimde tebrik ziyaretine gelmişlerdi. Çok acı günlerimiz oldu. Hem kendisi hem oğlu Mücahit kardeşim, Ferdi Zeyrek’in cenazesinde ve daha sonra Şehzadeler Belediye Başkanımızın Allah rahmet eylesin cenazesinde bizi hiç yalnız bırakmadılar. Ben iadeiziyarette gecikmiştim. Geçen haftaki ramazan iftar davetlerine katılamamayı da bir vesile kılarak bugün hem ramazanlarını kutlamak hem de bir iadeiziyaret yapma imkanı oldu. Birlikte Manisa'dan başlayarak Türkiye'deki tüm meselelerle ilgili birazcık benim partimizin içinde bulunduğu sürece yönelik bilgilendirmelerimin de yoğun olduğu bir şekilde kendileriyle sohbet etme, deneyimlerinden istifade etme imkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Özel, İBB'ye yönelik yolsuzluk davasının gündeme gelip gelmediği sorusuna ilişkin, "Biz iki hemşehri bir araya gelince güneşin altındaki her şey gündemdir" dedi.

Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ANKARA, (DHA)

 
Çocuklarda ateşin nedeni böbrek olabilir
 
Sosyal Medyada Gizliliği Artıran 5 Pratik Ayar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan emekli aylığı ve bayram ikramiyesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli aylıklarının 14 Mart'tan itibaren yatacağını ...
Bakan Uraloğlu: Hava trafiğinde ciddi risk var
ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hava trafiğinde ciddi ...
TBMM Genel Kurulu'nda, 'savaş' gündemli kapalı oturum
DIŞİŞLERİ Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD-İsrail ...
 
AYM Başkan Vekilliğine İrfan Fidan seçildi
ANAYASA Mahkemesi (AYM) Başkan Vekilliğine, Genel Kurul’da yapılan oylamayla ...
MSB: Malatya'da Patriot sistemi konuşlandırılıyor
MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Türk hava sahasının korunmasına destek ...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
CUMHURBAŞKANLIĞI Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
 
MSB: Hasmane tutumlara cevap verme hakkımız mahfuzdur
MİLLİ Savunma Bakanlığı, dün İran’dan ateşlenen balistik mühimmatın imha ...
Türkiye’den Yunan bakana sert yanıt
Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias Yunan kuvvetlerinin Güney Kıbrıs'a ...
Dışişleri Sözcüsü Keçeli'den 'Ege Adaları' açıklaması
DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Son günlerde Ege Adalarının ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Demek biz okula lazımlıkla gidiyorduk!
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da otopark savaşları
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Dostluk köprüsü
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva