Yazar Necati Tosuner yaşamını yitirdi
Yazar Necati Tosuner yaşamını yitirdi
Başkan Kahya, Antalya'da güven tazeledi
Başkan Kahya, Antalya'da güven tazeledi
Antalya'da sezonluk işçilere daimi iş müjdesi
Antalya'da sezonluk işçilere daimi iş müjdesi
Kepezspor Futbol A.Ş, Bucaspor’u 90+3’te yıktı
Kepezspor Futbol A.Ş, Bucaspor’u 90+3’te yıktı
23 Şubat 2026 Pazartesi - 15:02

Kepez'den Kirişçiler'de iftar sofrası

KEPEZ Belediyesi'nin iftar sofraları, ramazan ayının dördüncü gününde Kirişçiler Mahallesi'nde kuruldu. Çamlıca ve Kirişçiler mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftarda lokmalar paylaşıldı, gönüller birleşti. Başkan Mesut Kocagöz, "Kepez'de kurulan her sofrada güçlü bir dayanışma ruhu var" dedi.

Kepez den Kirişçiler de iftar sofrası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez Belediyesi, ramazan ayının her günü mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşturuyor. Ramazan ayının dördüncü günü kurulan iftar sofralarında Kirişçiler Mahallesi ve Çamlıca Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Aynı sofralarda lokmalar paylaşıldı, dostluk ve dayanışma duyguları pekişti. Mahalle sakinleriyle iftar sofralarında buluşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçe sakinleriyle sohbet ederek, hayırlı iftar dileklerini iletti. Aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu dile getiren Başkan Kocagöz, ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Kepez'in her gün iftar sofralarında, ayrıca Kent Meydanı ve Dokumapark'ta düzenlenen ramazan etkinliklerinde bir araya geldiğini bildirdi. Sosyal belediyecilik hizmetleriyle Kepez'in her köşesine ulaştıklarını dile getiren Başkan Kocagöz, "Bizim için belediyecilik; sadece asfalt dökmek, bina yapmak değildir. Bizim için belediyecilik, kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir şehir kurmaktır" dedi.

KEPEZ BİZİM AİLEMİZ

Ramazan ayının dayanışmanın en güzel zamanı olduğunu belirten Başkan Kocagöz, "Ramazan boyunca kurduğumuz her sofrada şunu görüyorum. Bu şehirde güçlü bir dayanışma ruhu var. Bu şehirde paylaşmayı bilen büyük bir aile var. Çocuklarımızın umutla büyüdüğü, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirdiği, büyüklerimizin huzurla yaşadığı bir Kepez için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü Kepez bizim ailemizdir. Bu şehir bizim sevdamızdır. Bu şehir bizim ortak geleceğimizdir. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. ramazan ayının Kepez'imize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

LOKMA İKRAMI

Mahallelerde kurulan iftar sofraları gönülleri birleştirirken, camilerde teravih namazı sonrası yapılan lokma ikramı da paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Bu kapsamda Varsak Menderes Mahallesi Kayadibi Cami ile Esentepe Mahallesi Varsak Filiz Cami'nde teravih çıkışı lokma ikramında bulunuldu. 

ANTALYA, (DHA)

 
Antalya'daki vahşette kan donduran detay!
 
HÜRJET, Antalya semalarında uçacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'daki vahşette kan donduran detay!
ANTALYA'da eski eşi Hanım Biçer'i (30) eşarbıyla boğan Hızır Çelik (33) ...
Başkan Kahya, Antalya'da güven tazeledi
ANTALYA'da Serik Taksi Kooperatifi'nin seçiminde mevcut başkan Kadir Kahya, yeniden seçildi.
Bakan Kacır: KOBİ ve firmalar 50 milyon liraya kadar krediye ulaşabilecek
SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Tüm imalat sanayi firmalarının ...
 
Antalya'da dehşet saçan İstanbullu HRT ağaca çarptı: 2 yaralı
ANTALYA'da seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ...
Antalya'da bastığı kalas kırılan işçi 5 metreden düştü
ANTALYA'da çalıştığı inşaatta bastığı kalasın kırılması sonucu yaklaşık ...
Antalya'da sezonluk işçilere daimi iş müjdesi
KEPEZ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde sezonluk çalışan işçilere daimi ...
 
'Anadolu arkeolojisinin annesi'nin külleri, Kızılbel Tümülüsü'ne serpildi
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde 40 yıl boyunca arkeolojik kazı çalışmaları ...
Kepezspor Futbol A.Ş, Bucaspor’u 90+3’te yıktı
Türkiye 2. Ligi’nin Antalya’daki tek temsilcisi Kepezspor Futbol A.Ş, ...
Muratpaşa, cimnastikte Türkiye şampiyonu
Antalya’da düzenlenen Gönül Şanda Kupası’nda Muratpaşa Belediyesi Cimnastik ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Özgürlüklere karşılık seçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Yağmur değil, ihmal taşıyor
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Şubat ayında sosyal hayatınız ön planda; etkinlikler artabilir, daha çok arkadaşlarla veya çevrenizle plan yapabilirsiniz. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva