Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
29 Kasım 2022 Salı - 12:41

Seda Nur'un annesi: Bir an önce gelmeni istiyorum

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde 5 gün önce halasının evinde ayrılıp, bir daha geri dönmeyen Seda Nur Uludağ'ın (21) annesi Zülfü Uludağ, "Sen benim evladımsın, canımsın, ciğerimsin. Sensiz dayanamam. Sen gelmezsen ölürüm. Bir an önce gelmeni istiyorum. Sabrım tükendi" dedi.

Seda Nur un annesi: Bir an önce gelmeni istiyorum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ekmel Mahallesi'nde oturan halası ile kalıp, ehliyet kursuna giden Seda Nur Uludağ, 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldı. Dersten saat 10.00 sıralarında çıkan Uludağ, bir pastanede kız arkadaşıyla buluştu. Uludağ, akşam halasının evine dönmeyince Güney Mahallesi'ndeki ailesine haber verildi. Seda'nın ailesi de durumu polise bildirdi. Ekipler, 25 Kasım'da Seda Nur Uludağ'ı bulmak için çalışma başlattı.

ARKADAŞINA 'AKŞAM DUYARSIN' DEMİŞ

Koru Mahallesi sahilinde Seda'ya ait olabileceği düşünülen şemsiye bulan ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Seda Nur Uludağ'ın Koru Mahallesi'nde elinde şemsiyesi ile yürüdüğü görüntüler de ortaya çıktı. Seda ile pastanede buluşan kız arkadaşı da cep telefonu ile konuştuğunu, sonra moralinin bozulduğunu, ağladığı, ardından yanından ayrıldığını iddia etti. Daha sonra Seda'yı aradığını ve durumunu sorduğunu belirten arkadaşı, Uludağ'ın kendisine "Akşam duyarsın" dediğini öne sürdü.

'GÖREN, BİLEN YARDIMCI OLSUN'

Seda Nur Uludağ'ın arama çalışmaları sürerken, ailesi de umutla kızlarından haber bekliyor. Cevdet Uludağ, sabırla beklediğini belirterek, "Gören, bilen vatandaşların yardımcı olmalarını talep ediyorum. Aramalarda emeği geçen herkesten Allah'tan razı olsun. Kızım saat 09.00- 10.00'da ehliyet için direksiyon kursuna gidiyor. Ondan sonra pastanede çalışan bir arkadaşıyla 15-20 dakika oturuyor. Pastaneden yağışlı olmasına rağmen çıkıyor. Kamera kaydına göre, Koru Mahallesi istikametine devam ediyor. Saat 12.10 gibi de gittiği yere varıyor. Gittiği yerde şemsiyesi bulundu. Perşembe günü 17.30- 18.00 arasında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulunduk" diye konuştu. Baba Uludağ, kızına da seslenerek, "Bekliyoruz; sabırla ve metanetle. Allah'tan ümidimizi kesmedik, bekliyoruz" dedi.

'CANIMSIN'

Kızını 5 gündür beklediğini belirten Zülfü Uludağ da "Ne şekil olursan ol, seni kabul edeceğim. Sen benim evladımsın, canımsın, ciğerimsin. Sensiz dayanamam. Sen gelmezsen ölürüm. Bir an önce gelmeni istiyorum. Ne olursun sesimi duy. Ne olursun sesimi duy kuzum. Bir saklayan gören varsa sesimi duysun. Bir anayım, dayanamadım artık gücüm kalmadı. Sabrım tükendi. Ne yapacağı bilemiyorum Allah'ım. Herkes yardım etsin, sesimi duysunlar" diye konuştu.

'NE YAPACAĞIMI BEN DE ŞAŞIRDIM'

Hala Zühra Lök de şunları söyledi:

"Yanımda kalıyordu, o benim her şeyimdi. Canımdı, ciğerimdi. Evimin her köşesi anısıyla dolu. Bilmiyorum, nasıl olur? Sözün bittiği yer. Ne olursun gel. Çocuğu okula bırakmış. Aradım, 'Bıraktım hala' dedi. Sonra 12.30- 13.00 arası tekrar aradım. 'Ne yaptın kuzum işini hallettin mi?' dedim. 'Hallettim hala' dedi. 'Çocuğumuzu al, eve git o zaman' dedim. 'Tamam hala' dedi. Ne yapacağımı ben de şaşırdım. Öyle bir yerlere de gitmezdi. İşini bitirir evine geri dönerdi."

Öte yandan İlçe Müftüsü Fahri Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, AFAD İlçe Koordinatörü Sıtkı Altuner ile Seda Nur Uludağ'ın mezun olduğu Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi öğretmeni Yunus Koç ve diğer öğretmenleri de Uludağ ailesini ziyaret edip, yalnız bırakmadı.

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (21), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(ORTADAKI BABA)(FOTO:YUCEL BULUT/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (21), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(HALASI)(FOTO:YUCEL BULUT/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (21), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(FOTO:YUCEL BULUT/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (21), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(FOTO:YUCEL BULUT/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (21), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(FOTO:YUCEL BULUT/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESINDE, 24 KASIM'DA DIREKSIYON DERSINE GITMEK ICIN EVDEN AYRILDIKTAN SONRA, BIR DAHA HABER ALINAMAYAN SEDA NUR ULUDAG'IN (FOTODAKI), AILESI GENC KIZDAN GELECEK MUTLU BIR HABER BEKLIYOR.(FOTO:GAZIPASA-DHA)

Yücel BULUT/ANTALYA, (DHA)

 
Doktorun burnunu kıran hasta yakını adliyede
 
Motosikletle ekip otosuna çarpıp öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Cumhuriyet mirasına sahip çıkmalıyız"
Antalya Müzesinde bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine ait ...
"Asıl engel beynimde mi?"
Konyaaltı Belediyesi, “Dünya Engelliler Günü’’ kapsamında Uzman Nörolog ...
Zirveye adım adım
Süper Amatör Ligde mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ...
 
Otomobille otobüs çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilin sürücü ...
Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım ihalesi
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etap yıkım ihalesi yapıldı.
Demre'ye çocuk hastalıkları uzmanı atandı
DEMRE Devlet Hastanesi'ne çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Cansu Boyalı atandı.
 
ADT'de perde Shakespeare ile açılacak
ANTALYA Devlet Tiyatrosu (ADT), Aralık ayında tiyatro severleri birbirinden ...
Antalya'da 'Dur' ihtarına uymayıp polisle çatıştılar; 1 şüpheli öldü, 2 polis yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayıp otomobillle ...
Başkan Uysal, BBC’ye konuk oldu
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ödüllü geri dönüşüm projesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva